NRK Meny
Normal

Top Gear kommer til Stavanger

For alle dere som liker erkebritisk humor blandet med verdens lekreste biler: I mars kommer Top Gear-gjengen til Stavanger.

Top Gear Live Top Gear Live pics Alan Peebles

Noen av verdens mest kjente og morsomste TV-personligheter, James May, Jeremy Clarkson og Richard Hammond, kommer til Stavanger. Her sammen med The Stig på et tidligere show.

Foto: Alan Peebles / www.alanpeebles.com

Stedet er Sørmarka Arena i Stavanger, datoene er fredag 27. mars og lørdag 28. mars, og «alle» kommer, skal vi tro pressemeldingen fra arrangøren.

Top Gear Live Top Gear Live pics Alan Peebles

Det blir flust av raske biler i Sørmarka Arena når Top Gear kommer.

Foto: Alan Peebles / www.alanpeebles.com

Superstjernene Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May skal lire av seg tørr, erkebritisk humor mens det utføres halsbrekkende bilstunts. Den mystiske, men svært kompetente racerbilsjåføren The Stig tar også turen.

Arrangøren lover «sinnssyke konkurranser» og noen av «verdens flotteste biler».

Top Gear

Flammer er en selvfølge når Top Gear holder show.

Foto: Mike Fryatt

– Du kan forvente å se et utvalg av de beste øyeblikkene Top Gear Live har å by på, samtidig som du får noen helt nye, vanvittige stunts og konkurranser som tar den evige kampen mellom de tre stjernene til et nytt nivå, sier arrangør Peer Osmundsvaag ifølge pressemeldingen.

Top Gear går for å være verdens mest populære TV-program med 350 millioner seere per uke fordelt på 170 land. Sist måned showet de for tusener motorgale i Telenor Arena i Oslo.