NRK Meny
Normal

Trond Rune hadde englevakt

Trond Rune Søyland kom utrolig nok fra det med ryggsmerter, men bilen hans er totalsmadret etter front mot front-kollisjonen på fylkesvei 44 mellom Varhaug og Vigrestad fredag morgen.

Trond Rune Søyland

Trond Rune Søyland var rolig og fattet etter etter en front mot front-kollisjon mellom Varhaug og Vigrestad fredag morgen. Bak er bilen som han kolliderte med.

Foto: Eirik Gjesdal / NRK

– Det var utrolig at det gikk så bra, sier Trond Rune Søyland.

Vi treffer ham på ulykkesstedet på fylkesvei 44 i området Husvegg mellom Varhaug og Vigrestad i Hå. Varebilen hans er totalsmadret etter front mot front-kollisjonen et par timer tidligere – rundt klokka sju fredag morgen.

– Jeg hadde egentlig trodd at det var verre å kollidere front mot front, sier Søyland.

Han hadde englevakt, og kom utrolig nok fra det med litt ryggsmerter. Det gjorde ikke den 18 år gamle mannen i den andre bilen. Han ble kjørt av ambulansen til Stavanger universitetssjukehus og er alvorlig skadet.

Ulykke på Fv44

Fronten på den ene bilen er totalsmadret etter den første ulykken.

Foto: Eirik Gjesdal / NRK

Søyland kom kjørende i nordgående retning med varebilen sin da han plutselig ble møtt av en personbil rett imot.

– Han prøvde å kjøre forbi en lastebil før en bakketopp ved avkjørselen til Varhaug kirke, forteller Søyland.

Rett etter front mot front-kollisjonen skjedde en ny ulykke, på samme sted: En bil kolliderte i bakdelen på en annen bil. De to involverte i denne ulykken ble kjørt til legevakten.

Ulykkene førte til en del kø i området, men klokka åtte meldte politiet at fylkesvei 44 er åpen for trafikk i begge retninger.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykkene skjedde på fylkesvei 44 mellom Varhaug og Vigrestad i Hå kommune.