Hopp til innhold

To all the boys I've loved before

Mareike Wang måtte bytte ut noen ord i teksten før hun gikk i studio med sin 84/85-sang.«Girls» ble til «boys» da hun tok for seg Julio Iglesias og Willie Nelsons «To all the girls I've loved before»

Mareike Wang delter i 84/85 med sin versjon av "To all the girls i've loved before"

– Det finnes egentlig en sårhet i denne teksten som ikke kommer så sterkt fram i Iglesias og Nelson sin versjon. Denne sårheten hadde jeg lyst til å formidle, sier Mareike.

Hun er skuespiller ved Rogaland Teater, og det var under et arrangement ved teatret at hun fremførte sangen for første gang. Gitarist Alexander Flotve har arrangert denne versjonen, og han spiller sammen med Mareike.

– Julio og Willie formidler glede og stolthet over alle damehistoriene sine. Jeg synes egentlig det er noe vemodig med alle disse forholdene som kommer og går, sier Mareike.

Mareike var bare ett år da sangen kom ut i 1984, men hun har hørt mye på 80-tallsmusikken senere. «To all the girls I've loved before» ble første gang utgitt i 1975, men ble ikke en megahit før Julio Iglesias og verdens eldste mann med musefletter laget sin versjon.