NRK Meny
Normal

Tap på hjemmebane for Oilers

Det ble en jevn kamp mellom Oilers og Vålerenga i ishockeylagets storstue, men bortelaget trakk det lengste strået og vant 4-3.

Stavanger Oilers

ARKIVBILDE: Bildet er fra en tidligere kamp mellom topplagene.

Foto: Thomas Ystrøm / NRK

Med seriegullet allerede trygt i havn, var det mye som tydet på at Oilers skulle ta med seg seieren hjem da de i dag møtte Vålerenga på hjemmebane, men bortelaget ga ishockeygutta stor motstand, som førte til tap for Oilers.

Kampen er sesongens siste seriekamp på hjemmebane for Oilers, en kamp som har vært utsolgt siden lenge før jul.

Trodde på seier

– Oppgjørene mot Vålerenga er alltid spesielle, skriver ishockeylaget på sin hjemmeside.

I Petter Thoresens forhåndskommentar om fotballaget lovet han at Oilers skulle kjempe som om det sto om seriegull, på tross av at det allerede er avgjort.

– Vålerenga er et lag du ikke gir lillefingeren. Da tar de hånden. De har aldri likt å spille mot oss på hjemmebane. De skal ikke få godfølelsen denne gangen heller. Slår de oss fordi de er bedre er det greit. Jeg tror ikke det skjer. Det skal i så fall gjøre vondt, sa treneren før kampen.

Slik var kampen

Kampen startet godt for Oilers, som i en periode ledet 2-0 mot bortelaget, men deretter utlignet Vålerenga, og tok opp kampen om seier.

I siste periode så de skummelt ut for hjemmelaget, da ledet Vålerenga 3-2, men så utlignet Dan Kissel for Oilers slik at stillingen ble 3-3.

Bortelaget viste muskler til siste slutt, og Rasmus Juell i Vålerenga scoret seiersmålet på tampen av kampen.