Strippeklubben tapte i Høyesterett

Fredag avgjorde Høyesteretts ankeutvalg å avvise anken fra strippeklubben Money Talks i Sandnes. Dermed er det satt et endelig punktum for en flere år lang rettsstrid.

Money Talks

Fredag avgjorde Høyesteretts ankeutvalg å avvise anken fra strippeklubben money , skriver Stavanger Aftenblad. Dermed er det satt et endelig punktum for en flere år lang rettsstrid.. Bildet viser Money Talks-innehaveren, Osman Uzman og Sandnes-ordfører Stanley Wirak i retten.

Foto: Magnus Stokka / NRK

– Strippebyen Sandnes er historie, skriver ordfører Stanley Wirak i Sandnes på sin Facebook-side.

Ordføreren er fornøyd etter at strippeklubben Money Talks ifølge Stavanger Aftenblad fikk endelig nei til skjenkebevilling i Høyesterett.

Les også: Strippe-rettssaka: Dette kranglar dei om

Les også: Kommune møter strippeklubb i retten på nytt

Striden startet da kommunen nektet klubben skjenkebevilling som følge av strippevirksomheten, en avgjørelse som ble anket helt til topps i rettssystemet.

Stanley Wirak i lagmannsretten

Sandnes-ordfører Stanley Wirak er fornøyd med at Høyesteretts ankeutvalg avviste anken fra strippeklubben Money Talks

Foto: Ole Andreas Bø / NRK

– Både tingretten og lagmannsretten mente avgjørelsen var lovlig. Og så har også Høyesterett slått fast at vi bestemmer i egen by! Strippebyen Sandnes er historie! Og vi har vist at vi skal ta opp kampen for det vi tror på!, skriver ordfører Stanley Wirak på Facebook.

Les også: – Han har ikkje noko bodskap å koma med

I et intervju med Aftenbladet tidlig i januar sa Money Talks-innehaveren, Osman Uzman, at han nå ga opp å drive strippeklubben videre. Men samtidig hadde hans advokat, John Christian Elden, anket dommen fra Gulating lagmannsrett videre til Høyesterett.

– Nå har jeg prøvd og tapt to ganger i retten. Da må jeg innse at det blir slik, og derfor avviklet jeg Money Talks den 31. desember. Jentene har allerede reist hjem, sa Uzman.