Hopp til innhold

Anne Lene viser muskler i Stavanger Open

For første gang blir det arrangert Stavanger Open i Stavanger konserthus.

For første gang blir det arrangert Stavanger Open i Stavanger konserthus. Da må det åndelege vika for det kroppslege - for nå blir kulturens høgborg fylt med mannlige og kvinnelige topp-atletar.

VIDEO: Anne Lene Klingberg stiller i klassxen Bikinifitness under årets Stavanger Open.

– Jeg har barbert hele meg, inkludert ryggen, forteller Anne Lene Klingberg som for første gang deltar i bikifitness under årets Stavanger Open.

Konkurransen går av stabelen i Stavanger konserthus i morgen, og 70 medaljer skal deles ut.

Treneren til Klingberg, Mari Haukland mener sjansene er gode:

– Anne Lene er i ekstremt god form til å være debutant. Å være i så god form første gang enn stiller er det pokker ikke mange som er, sier Haukland.

Anne Lene Klingberg

Anne Lene Klingberg øver på poseringene før helgas konkurranse. Det er første gangen hun deltar, men sikkert ikke siste gang.

Foto: Kirsti Wilhelmsen / NRK

En voksende sport

Stavanger Open arrangeres for 6. gang dette året, og har blitt enormt stor for alderen. Bikinifitness ble introdusert i Norge i fjor, og har virkelig skutt fart.

– Stavanger Open ligger an til å bli det største stevnet i historien, og det er mange nye klasser i år også, sier en av arrangørene, Eivind Lie.

Og Klingberg er sikker på at hun nå har funnet den rette sporten for henne:

– Jeg har lengta etter denne idretten. Jeg synes det er kjempeflott å se på veltrente kropper, jeg liker å trene og elsker å pynte meg.