Oilers tapte etter straffeslag i Sarpsborg

Oilers gikk på en smell etter å ha ledet med tre mål etter første periode.

Oilers knuste Kongsvinger

Stavanger oilers spiller bortekamp mot Sparta tirsdag.

Sparta kom under med 0-3 etter en periode mot serieleder Stavanger, men slo kraftig tilbake og vant kampen 4-3 etter at avgjørelsen falt på straffer.

Stavanger gikk rett i strupen på hjemmelaget. Før det var gått fem minutter hadde Henrik Solberg og Kristian Forsberg scoret hvert sitt mål. Josh Soares økte til 3-0 mot slutten av perioden.

Sparta reduserte i midtperioden ved Jon Palmebjork. I tredje periode sto Dion Knelsen fram og viste muskler. Han reduserte 15 sekunder ut i tredje periode. Samme mann var frampå 21 sekunder før slutt og ordnet forlengning.

I straffeslagkonkurransen gjorde Palmebjork og Knelsen hvert sitt mål, mens Stavanger bare klarte å overliste Sparta-målvakt Tommy Johansen ved Philippe Cornet