Stavanger Oilers ett steg nærmere finale

Oilers vant 3–2 i den andre semifinalekampen mot Vålerenga tirsdag kveld. – Det er herlig å ha full pott nå, sier Oilers` Christian Dahl Andersen.

Oilers vant

Oilers Stian Høygård fører an i kampen mot Vålerenga i DNB Arena tirsdag kveld.

Foto: Silje Bråstad / NRK

– Vi er veldig bra innledningsvis, og kjører over Vålerenga egentlig. Men kanskje blir vi litt for komfortable, og skal fram å ha den fjerde i stedet for å være fornøyd med 3–0, sier Oilers-spiller Christian Dahl Andersen til NRK etter kampen.

For det gikk én vei i starten av den andre semifinalekampen mellom Oilers og Vålerenga tirsdag kveld. Det tok ikke hjemmelaget og Adrian Veideman mer enn fire minutter å finne hull i Vålerenga-forsvaret i DNB Arena i Stavanger.

Et kvarter senere la Josh Soares på til 2–0 for Oilers. Petter Røste Fossen scoret hjemmeslagets siste mål ti minutter ut i andre periode. 3–0. Men da våknet Vålerenga.

LES OGSÅ: Oilers krever kamp i Stavanger etter annullering

– Vi blir usikre

– Når Vålerenga scorer så er vi usikre på det vi driver med – vi har ikke den samme tryggheten og trøkket, og da sier det selv at Vålerenga kommer inn i kampen, sier Dahl Andersen.

For ett kvarter ut i andre periode legger Mathias Trygg på til 3–2.

– Målet er å prege kamper, men vi klarte å styre inn mot seier til slutt, og det er vi fornøyd med, sier han.

Drøyt 4000 tilskuere fikk med seg at Oilers tok ett steg nærmere finalen i årets norgesmesterskap i ishockey. Med tirsdagens 3–2-seier står 2–0 i kamper til Stavanger-laget.

– Det er skikkelig herlig å ha full pott nå, sier Dahl Andresen.

– Alltid tenning mot Vålerenga

– Det så litt ampert ut på isen til tider. Har fredagens annullerte kamp gitt dere ekstra tenning?

– Det er alltid tenning når det er Vålerenga mot Oilers, da er adrenalinet på topp – jeg tror det hadde vært sånn uansett, seri Dahl Andersen.