Jan Erik Søndeland i budsjettdebatt
Foto: Ingvald Nordmark / NRK

Stavanger kommune

Oppsummert

Mandag behandler bystyret rådmannens forslag til Stavanger-budsjett for 2018. Kommunen skal investere 5.3 milliarder kroner de neste fire årene.

 • Ungdom slått på Byterminalen

  I 23-tida laurdag kveld fekk politiet melding om slagsmål ved Byterminalen i Stavanger. Ein gut var slått i ansiktet av ein ungdom på 18–19 år. Fleire personar var involverte. Ungdommen blei tatt med til arresten.

  Byterminalen
  Foto: Odd Rune Kyllingstad / NRK
 • Braut seg inn gjennom ei dør

  Natt til søndag blei ei dør i ein butikk i Stavanger sentrum øydelagt. Det blei stole kostyme og klede. Politiet lukkast med å finne igjen tjuvegodset i løpet av natta, og ein mann i 20-åra er mistenkt for å stå bak innbrotet.

 • Vil nedjustere klimamål

  FNB-leder Frode Myrhol mener at Stavanger kommune sitt mål om å kutte klimagassene med 80 prosent innen 2030, må nedjusteres. Grunnen er kommunesammenslåingen med Rennesøy og Finnøy, som gjør at utslippene vil øke med 60 prosent, skriver Rogalands Avis.

  Frode Myrhol
  Foto: Jan Kåre Ness / Jan Kåre Ness
 • KrF bytter side

  Stavanger KrF bryter samarbeidet med flertallskonstellasjonen i Stavanger, melder Aftenbladet. Da verv skulle fordeles fikk ikke KrF ha et ord med i laget. Gruppeleder Henrik Halleland sier til avisa at partiet ikke har fått det de ble lovet.

  Henrik Halleland
  Foto: Øystein Otterdal / NRK
 • Trolig slutt for Øyfast

  Prosjektet Øyfast, som skal binde sammen øyer i Finnøy med fastlandet, blir trolig skrinlagt. I den politiske plattformen til posisjonen i Stavanger, står det at prosjektet skal vurderes både økonomisk og klimamessig. Det skriver Stavanger Aftenblad.