Hun sluttet i jobben for å få tid til mer trening

– Jeg tror egentlig ikke jeg er fanatisk, sier Charlotte Eltervåg. Likevel droppet hun IT-jobben for å tilbringe mest mulig tid på treningssenteret.

Sluttet i jobben for å trene

VIDEO: Charlotte Eltervåg sluttet i jobben for å få tid til mer trening. Nå vil hun være personlig trener på heltid. Foto: Tom Edvindsen/NRK.

– Det er bare kjempegøy. Det gir en veldig god følelse. Det å være ute. Det å være på fjellet, på treningssenter, veldig gøy.

Charlotte Eltervåg sluttet for tre år siden i jobben hun hadde i et IT-firma for å få tid til å trene mer. Det var ikke fordi hun var lei av jobben.

– Jeg trener kanskje tre, fire ganger i uka, men så går jeg og lange turer i helgene, og vips så går det kanskje fem, seks dager til sammen, sier hun.

Hobbyen er blitt karriere

Hun innrømmer at det var en dramatisk beslutning å hoppe av arbeidslivet.

– Jeg var allerede gruppe-teaminstruktør. Jeg prøvde å få det til, men så ble det utrolig lange dager. Sykle til Forus, sykle til Toppform, gruppetime, egentrening. Det kokte bittelitt før jeg våget å hoppe av, sier hun.

På T-skjorten hennes står det: «Den beste treningen er den det blir noe av».

Etter at hun sluttet i IT-jobben, har hun etter hvert skaffet seg ny jobb, som personlig trener.

– Jeg tror egentlig ikke jeg er fanatisk

– Jeg har valgt bort en god del chips og brus, og vet veldig godt hva jeg spiser. Når man finner den rette balansen, har man energi og går ikke med underskudd. Da er det ikke lenger noe savn, sier hun.

Ved siden av å trene er Eltervåg nøye med kostholdet. Hun er veldig bestemt på hva hun skal tilføre kroppen.

– Jeg tror egentlig ikke jeg er fanatisk. Vi kan være bevisste alle sammen når det er så mye søppelmat tilgjengelig, sier hun.