Skryter av Jarstein

Viking-keeperen trekkes fram som en av norges beste spillere mot Kroatia.

Rune Almenning Jarstein

Viking-keeper Rune Almenning Jarstein blir trukket fram som en av de to beste norske spillerne i landskampen mot Kroatia tirsdag kveld.

Rune Almenning Jarstein storspilte i perioder av kampen, og avverget flere farlige kroatiske målsjanser.

Etter 29 minutter vartet han opp med en kjemperedning på et skudd fra Simunic. Midstopperen fikk gå opp umarkert på et frispark fra Srna, men Jarstein fikk hånden på ballen.

– Følte at jeg fikk vist meg fram

- Jeg følte at jeg fikk vist meg frem i denne kampen, sier Jarstein .

Likevel tør han ikke spå hva som skjer rundt landslagsplassen videre.

– Jeg er usikker på hvor mye min prestasjon i dag har å si for fremtiden, sier Jarstein.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rune Jarstein

Rune Almenning Jarstyein kan ikke lastes for baklengsmålene mot Kroatia. Her ser han ballen gå i mål til 2-1 for vertene.

Neste landskamp er EM-kvalifiseringen mot Danmark 26. mars. Landslagssjefen vil ikke dele sine tanker rundt den fremtidige keeperplassen, men legger ikke skjul på at han er fornøyd med andrekeeperens innsats mot Kroatia.

Skryt fra Drillo

Til tross for to baklengsmål og tap for Norge, får Jarstein skryt av Egil Olsen.

– Det er hyggelig at Rune og fikk en sånn bra match, sier Drillo etter kampen på Maksimir Stadium i Zagreb.

NRK sin fotballekspert, Karl Petter Løken, er enig med landslagssjefen.

– Jeg synes Rune Almenning Jarstein gjør en veldig god kamp mellom stengene, sier Løken.

Viking-keeperen fikk også ros av lagkameraten John Arne Riise.

– Flere av spillerne som fikk prøve seg fra start gjorde en god innsats, spesielt Jarstein, sier Riise til NRK.