NRK Meny
Normal

Kvinne skadet etter kollisjon med hensatt bil på motorveien

Politiet vil snakke med bilføreren som forlot bilen sin i venstre felt på motorveien uten at det ble satt ut varseltrekant.

Kø på motorveien

Bilen som ble forlatt på motorveien mellom Stavanger og Sandnes fredag morgen skapte køer og kaotiske forhold. En time etter at den ble hensatt skjedde en alvorlig ulykke.

Foto: TIPSERBILDE

– Ulykken viser hvor viktig det er å sette ut varseltrekant om du av en eller annen grunn må sette bilen fra deg på veien.

Det sier operasjonsleder Charles Bøgild i Rogaland politidistrikt til NRK etter ulykken som skjedde på motorveien mellom Sandnes og Stavanger ved nitiden fredag morgen.

Tidligere på morgenen ble en bil stående i venstre felt i nordgående retning ved IKEA på E39. Den hensatte bilen skapte køer og uoversiktlige situasjoner på strekningen.

Truffet av hengeren på semitraileren

En time seinere gikk det galt.

– Bilføreren foretok en forbikjøring av en semitrailer. Hun kolliderte med bilen som var hensatt, bilen hennes snurret rundt og ble truffet av hengeren på semitraileren, sier Bøgild.

Kvinnen ble kjørt med ambulanse til Stavanger Universitetssykehus. Det er ikke kjent hvor alvorlig hun er skadet.

– Vi ønsker å snakke med eieren av bilen som ble hensatt. Vi vet ikke hvorfor dette skjedde, men det var ikke satt ut varseltrekant, sier operasjonslederen.