Sikret poeng i sluttminuttene

Bryne var heldige som fikk med seg poeng i hjemmekampen mot Tromsdalen.

Allan Borgvardt, Bryne FK

Allan Borgvardt sikret Bryne et poeng da han utlignet.

Lagene gikk til pause med 1-1. Det var Marius Helle som ga Bryne ledelsen. Minuttet senere utlignet Tromsdalen ved Mohammed Ahamed.

.

I andre omgang var gjestene fra nord klart best. Bryne skapte nesten ingen målsjanser, og etter 52 minutter headet Fredrik Strøm Tromsdalen i ledelsen.

Utover i omgangen hadde Tromsdalen flere store målsjanser, mens Bryne ikke fikk mye til å stemme.

Det så ut til at Mons Ivar Mjelde skulle gå på sitt første tap som Brynetrener, da Allan Borgvardt fyrte av et skudd ett minutt før full tid. Skuddet traff en motspiller, og seilte i en bue over Tromsdalens keeper Sørensen.

- VI er fornøyd med resultatet ut i fra spillet. Men det er et godt tegn at vi ikke taper selv om vi spiller dårlig. Jeg er fornøyd med at guttene nekter å tape fotballkamper, sa Brynetrener Mons Ivar Mjelde til NRK etter kampen.

Men sjølv om det berre blei uavgjort klatra Bryne over nedrykksstreken for første gong denne sesongen. Laget ligg no på 11. plass.