SIF jubler for førstedivisjon

Stavangerlaget banket Viking 2 i opprykkskampen.

SIF jubel

Rolf Magne Olsen jubler etter fire scoringer i opprykkskampen

Rolf Magne Olsen er den store helten i SIFs opprykkskamp mot Viking 2. I andre omgang leverte han et ekte hattrick i opprykkskampen.

Olsen ga SIF ledelsen allerede et par minutter ut i kampen. Etter 13 minutter økte Kenneth Sola SIFs ledelse til 2-0.

Viking 2 reduserte på straffespark etter 25 minutter.

Etter pause scoret Olsen først to kjappe mål og med 4-1 ledelse var SIF i praksis klare for opprykk til den nest øverste divisjonen neste år. Etter 35-minutter satte Olsen inn sitt fjerde mål, slik at SIF tilslutt vant 5-1.

Se video fra kampen:

Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Randaberg tapte

Samtidig banket Mandalskameratene Randaberg 3-1 i Mandal. Sørlandslaget ledet 2-0 ved pause etter to scoringer av Tore Hansen. Et stykke ut i andre omgang økte Tore Sigerbakken ledelsen for hjemmelaget til 3-0 og det hjalp ingenting for Ranfaberg at Ragnar Vasshaug reduserte mot slutten av kampen.

-Rapportene fra Mandal går ut på at gjestene var sjanseløse i oppgjøret.