NRK Meny
Normal

Klart for semi etter 29 mål på fem kamper

Torsdag møtes Viking og Sarpsborg 08 til semifinale i cupen. På veien dit har Viking scora 29 mål. Her kan du se scoringer fra alle kampene.

Se alle scoringene som har ført Viking til semifinalen i cupen.

VIDEO: Det har vært et scoringsbonanza så langt. Blir det mange flere mål i årets cup?

Klokka 20 torsdag er det duka for semifinale på Viking stadion i Jåttåvågen i Stavanger. Etter seieren over Molde i kvartfinalen trakk Viking Sarpsborg 08 som semifinalemotstander.

Kjell Jonevret under cupkamp mot Molde

I SPRANGET: Kjell Jonevret idet Viking scorer et av de tre måla mot Molde i kvartfinalen.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix

Trekninga skjedde for øvrig bare ei snau uke etter Vikings 2-0-seier over Sarpsborg i eliteserien.

– Det å få den på papiret enkleste klubben, er kanskje det verste. Alle forventer at vi skal vinne, sa Viking-trener Kjell Jonevret etter at trekninga var et faktum.

Han ville ikke ta seieren på forskudd.

Fornøyde Viking-fans under cupkamp mot Molde

FANS I HUNDRE: Det tok av på tribunen i Jåttåvågen da Viking slo Molde ut av cupen.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix

I kvartfinalen slo Viking ut Molde med sin 3-0-seier. En motstander som har cupseier fra både 2013 og 2014 på samvittigheten. Semifinalebilletten var så lovende at Viking-tilhengere allerede da – i midten av august – begynte å bestille hotellrom og flybilletter til en mulig cupfinale.

Billettsalget til sjølve semifinalen har for øvrig ikke gått like strykende. To uker før kampen var det solgt litt over 7000 billetter, mens billettsalget har tatt seg noe opp denne uka.

I går morges var det solgt om lag 10.000 billetter. Viking håper at mellom 14.000 og 16.000 kommer til å løse billett før kampstart klokka 20.

Det er ikke bare moralen og cupfinalen en Viking-seier i Jåttåvågen torsdag er viktig for. Stavangerklubben er satt i rød sone av Fotballforbundet på grunn av anstrengt økonomi. En seier i semien kan redde Vikings vaklende økonomi, og sørge for overskudd.