Se Toppseriens siste runde direkte

Klepp får besøk av Amazon Grimstad og Avaldsnes har reist til Stabæk. Klepp spiller for å unngå direkte nedrykk og Avaldsnes for å ikke miste fjerdeplassen.

Jakter bronse

Se Avaldsnes og Klepp direkte fra klokka 13:00.

Foto: Roy Hilmar Svendsen

Klokka 13:00 sparkes den siste runden i kvinnenes toppserie i gang.

Har tapt tredjeplassen

Avaldsnes kjempet lenge om bronsemedaljen i Toppserien, men måtte gi opp da de tapte mot Vålerenga i forrige kamp. Nå ligger haugalandslaget på fjerdeplass med 32 poeng.

Avaldsnes kan uansett trøste seg med at de er klare for cupfinale på Ullevål 23. november klokka 16:00.

– Har forberedt oss godt

Klepp presterte ikke så godt som de hadde ønsket i starten av sesongen, men tok tatt seg opp etter sommerhvilen. De har på de to siste vunnet en og tapt en. Amazon Grimstad kommer til kampen med to strake seire.

– Når vi i tillegg i mine tre år som trener har slått Amazon i fem av seks obligatoriske kamper bør dette også gi oss god selvtillit inn mot kampen, skriver Klepp-trener Tommy Velde på klubbens hjemmesider.

Klepp er rimelig sikre på kvalikplass, men dersom Amazon Grimstad vinner 5-0 rykket de forbi på tabellen med bedre målforskjell, og Klepp rykker ned.

– Vi har de to siste ukene forberedt oss godt, og vi kommer til å gi alt for å ta alle tre poengene i kampen. Da avslutter vi sesongen på en bra måte, og laget kan se frem mot neste sesong med en god følelse. Vi har gjennomgått et stort skifte i stallen, og utsiktene for årene som kommer er gode i mine øyne, skriver Velde.

Avaldsnes-jubel etter cupavansement

Avaldsnes vant mot Vålerenga og er klare for en tur til Ullevål i november.

Foto: Siri Wichne Pedersen