NRK Meny
Normal

– Vi må ta vare på de sjansene vi får

Sandnes Ulf-treneren mener laget hans spilte en god bortekamp, og er svært skuffet over at det ikke ble poeng mot Strømsgodset.

Strømsgodset-Sandnes Ulf

Sandnes Ulf-treneren mener laget hans spilte en god bortekamp, og er svært skuffet over at det ikke ble poeng mot Strømsgodset.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

– Godset hadde selvfølgelig ballen mest, men jeg synes vi var veldig solide, og hadde noen enorme muligheter, men skal du ta poeng borte mot Godset, så må du ta vare på de sjansene du får.

Det sier Sandnes Ulf-trener Asle Andresen etter at laget hans tapte 1–0 i Drammen søndag ettermiddag. dermed ligger Sandnes-laget sist på tabellen etter denne serierunden.

Les også: Hamoud-perle reddet Godset

Førsteomgangen passerte uten de største sjansene. Strømsgodset var det beste laget, men viste seg ikke fra sin beste side. Sandnes-Ulf forsvarte seg godt.

Sandnes Ulf tapte mot Strømsgodset

Sandnes Ulf holdt lenge nullen i Drammen, men tapte tilslutt 1-0.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Henrik Furebotn fikk en gyllen sjanse. Sandnes Ulf-spilleren maktet ikke å få ballen i det åpne målet fra kanten av 16-meteren. Det var en av de store sjansene Sandnes Ulf brente i kampen.

Like etter hvilen kunne Steven Lennon gitt gjestene ledelsen, men han sendte ballen svakt utenfor etter Diego Rubios gode forarbeid.

Har ikke vunnet på bortebane

Sandnes Ulf har fortsatt til gode å vinne på bortebane i år. Eliteseriens 15. beste lag i øyeblikket har kun tatt ett poeng på sju bortekamper

Asle Andersen

Sandnes Ulf-trener Asle Andresen mener kampen i Drammen var et langt steg i riktig retning for Sandnes Ulf.

Foto: NRK

– Guttene er veldig skuffet. De kjenner de har jobbet heroisk for hverandre og gjort en veldig bortekamp. Vi er utrolig skuffet over at vi ikke tok vare på den muligheten vi fikk gjennom en god prestasjon sier Andersen.

Asle Andersen mener laget hans må bygge videre på de positive opplevelsene fra kanpen i Drammen

– Dette var et langt steg i riktig retning for oss. Så må vi ta med oss til neste bortekamp, sier Sandnes Ulf-treneren.