Sandnes Ulf har fått storskjerm

Sandnes kommune har fått en 42 kvadratmeters storskjerm i gave fra SR-Bank. Den er plassert i Sandnes idrettspark.

Storskjerm Sandnes idrettspark

Storskjermen er nå ferdig montert og på plass i Sandnes idrettspark.

Foto: Johan Mihle Laugaland / NRK

I løpet av de to siste ukene har den 42 kvadratmeter store skjermen blitt rigget opp på Sandnes stadion, skriver klubben i en pressemelding.

I disse dager klargjøres den for siste detaljer før den kan tas i bruk av arenaens to hovedaktører, Sandnes Ulf og Sandnes IL.

Storskjermen er en gave som SpareBank1 SR-Bank gir til Sandnes kommune.

– Vi har valgt å gi denne gaven da vi anser det som viktig å skape verdier for byen vi er en del av. Vi ønsker at Sandnes skal være en attraktiv plass å være, i tillegg til å bo. Skjermen passer således godt inn, sier banksjef Kenneth Mortveit.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Sandnes Ulf-fans før kampen.

Sandnes Ulfs supportere kan fra og med den 5. august se repriser på storskjerm under kampen.

Foto: Lasse Hansen / NRK

– Vårt mål er at dette kan bidra til å skape enda bedre opplevelser på Sandnes stadion, både for brukere og publikum. Vi anser dette som et bidrag til å bygge byen videre, fortsetter Mortveit i SR-Bank.

Storskjermen blir tatt i bruk for første gang under Sandnes Ulfs hjemmekamp mot Lillestrøm 5. august.

– Vi synes det er utrolig flott å kunne tilby storskjerm, og med det utvide kampdagstilbudet til våre tilhengere. Det betyr at Sandnes stadion blir enda mer unik og kan skape merverdi for våre gjester og bidra til enda bedre stemning blant våre fantastiske publikummere, sier markedssjef Knut Erik Hæhre i Sandnes Ulf.

Sandnes Ulf vil i første omgang tilby TV-dekningen fra kampen med repriser på storskjerm, men har planer om å utvide dette tilbudet ytterligere på sikt.