NRK Meny
Normal

Null poeng og fortsatt bunnplass

Sandnes Ulf ligger fortsatt nederst på tabellen etter dagens oppgjør i Skien. De lyseblå tok ledelsen, men rotet den bort.

Marius Helle, Sandnes Ulf, får gult kort

Marius Helle og Sandnes Ulf fikk med seg to gule kort, men ingen poeng, hjem fra Skien.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..
Odd - Sandnes Ulf 3.8.14

Odds Ole Jørgen Halvorsen (t.v) og Sandnes Ulfs Erik Tønne i eliteseriekampen mellom Odd og Sandnes Ulf på Skagerak Arena.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Det var bortelaget fra Sandnes som tok ledelsen i Skien. Fredrik Midtsjoe scorte på sin første sjanse etter 48 minutter, men det hjalp lite.

Men kun fire minutter etterpå utlignet Frode Johnsen for hjemmelaget. I det 67. minutt ga Fredrik Oldrup Jensen Skienslaget ledelsen og to minutter på overtid økte Herolind Shala Odds ledelse. Odd klatrer med det til sølvplass på tabellen.

– Den samme historien om igjen

Tom Nordlie-effekten uteblir for Sandnes Ulf, som har tapt de to kampene etter den erfarne treneren overtok roret. Gaukene må nok en gang reise hjem tomhendt. De har møtt to topplag i sine siste kamper.

Nordlie om kampen

VIDEO: – Lag som Odd og Godset er vanskelige å slå. Vi må heller fokusere på å slå de lagene som er i nærheten av oss på tabellen, sier Nordlie.

– Jeg ser at det er kvalitetsforskjell på Strømsgodset, Odd og oss, men jeg ser også at vi holder stand en stung, men blir straffet hardt for personlige feil. Vi ble etterhvert løpende i mellom. Det er synd at vi ikke klarer å holde trøkket oppe etter at vi tok ledelsen, sier Tom Nordlie til NRK.

– De fleste tror at vi rykker ned, men vi kan ta poeng mot hvem som helst. Kampen vi spilte i dag kunne holdt til tre poeng mot dårligere lag, sier han.

Nordlie sier også at Sandnes Ulf jobber med å få inn noen nye spillere.

Sandnes Ulf står med seks strake serietap og ligger helt sist på tabellen med sine fattige ti poeng.

Fagermo om kampen

VIDEO: Odd Eilev Fagermo om Odd - Sandnes Ulf.