– Det var ingenting som fungerte

Sandnes Ulf er nest sist på tabellen etter 3-0 tapet mot Ålesund.

Aalesunds Tor Hogne Aarøy (midten) feirer 1-0 i eliteseriekampen mellom AaFK og Sandnes Ulf på Color Line Stadion Stadion.

Endelig kunne Aalesund juble for en seier da Sandnes Ulf ble slått 3-0 på hjemmebane. Jan Jonsson og hans lag levde farlig og var før kampen under nedrykksstreken.

-Vi fortjente ingen poeng denne gangen. Det var ingenting som fungerte. Det var upresist og lite energi de gangene vi fikk muligheten, sa Sandnes Ulf-trener Asle Andersen.

Asle Andersen

Sandnes-trener Asle Andersen knne bare slå fast at laget hans ikke fortjente poeng i kampen mot Ålesund.

Med tre poeng torsdag tok seg forbi Sandnes Ulf til 13.-plassen og vil ligge på sikker grunn gjennom VM-pausen. AaFK hadde ikke vunnet i eliteserien siden 4. mai da Haugesund ble slått 2-1.

Sandnes Ulf er nest sist

Sandnes Ulf og Asle Andersen ligger nest sist og har bare Brann bak seg på tabellen. Tor Hogne Aarøy sendte tangotrøyene i teten etter 34 minutter i en omgang som Aalesund dominerte og var det laget som ville underholde. Aarøy fikk stående alene på ti meters holde og skyte ballen enkelt i mål.

Gjestene kom bare med sporadiske angrepsforsøk for pause. Aarøy var få centimeter unna å øke til 2-0 for vertene, men headingen hans etter 48 minutter ble reddet på streken.

Fredrik Ulvestad traff perfekt fra 20 meter etter 54 minutter og sendte AaFK i en 2-0-ledelse. Leke James måtte ha en del sjanser før han kunne sette årets første scoring på kontoen. James rundlurte Sandnes-backen Kenneth Sola før han plasserte ballen nede ved stolpen.

Sandnes-treneren lover at laget skal bruke ferien godt og komme sterkt tilbake.

– Vi var forberedt på at dette kom til å bli en tøff sesong. Vi har to gode sesonger bak oss der vi har overlevet mot alle odds, og vi skal overleve igjen, sier Asle Andersen til NRK.