Samuelsen satte inn 1-0

Viking sikret seg tre poeng i serieåpningen - uten å storspille.

Jone Samuelsen

Jone Samuelsen ble matchvinner mot Strømsgodset.

Jone Samuelsen satte inn 1-0 for hjemmelaget allerede etter åtte minutters spill i kampen mot Strømsgodset. Scoringen kom etter flotte angrepskombinasjoner av Allan Gaarde og Martin Fillo.

Viking styrte kampen mot Strømsgodset i første omgang. Gjestene spilte seg bare til et par halvsjanser på dødball, mens en god Espen Johnsen i Strømsgodsets mål sørger for at Viking bare leder 1-0.

I andre omgang falt Viking etterhvert kraftig nedpå, og de offensive formasjonene gikk mer eller mindre i oppløsning. Strømsgodset kom langt mer med i kampen, og drammenslaget presset Viking kraftig sluttminuttene.

Martin Fillo var god for Viking med kreativt og teknisk godt offensivt spill, Allan Gaarde spilte godt sammen med Fillo på midten, og hadde et frispark fra langt hold som Espen Johnsen såvidt slo over med et skikkelig tigersprang.