NRK Meny
Normal

Halve Oilers-hallen er solgt

Neste år spiller gullaget på egen arena. Over halvparten av plassene er allerede solgt til de som har kjøpt sesongkort.

Tore Christiansen

Oilers-eier Tore Christiansen er fornøyd med sesongkortsalget så langt. Her i gulldressen på Stavanger lufthavn, Sola etter å ha sikret «byttå» på fredag.

Foto: Anders Fehn / NRK

Stavanger Oilers avsluttet sesongen med å slå Lørenskog og sikre seg «Byttå».

Årets sesong er den siste i Siddishallen som ble bygget i 1968. Neste sesong spiller Stavanger Oilers hjemmekampene i en flunkende ny ishall. Det har fått interessen for å følge laget på hjemmebane til å nå nye høyder.

– Må doble antall tilskuere

DnB Arena

DnB Arena står klar til neste sesong.

Foto: Øystein Ellingsen / NRK

I den gamle Siddishallen er det plass til noe over 2500 tilskuere, mens det i den nye arenaen er plass til 4600. Stavanger Oilers budsjetterer med en kraftig økning på antall tilskuere til kampene.

– Vi er nødt til å få til en økt interesse for hockey i hele regionen, og ikke bare fra de gamle tribunesliterene fra Siddishallen.

Det sier styreleder og eier, Tore Christiansen. Han har brukt millioner på å bygge opp laget og den nye arenaen. Han har som mål at klubben skal stå på egne ben, og ha overskudd fra neste år av.

Vil selge 3000 sesongkort

Og det er flere ting som tyder på at hockeyinteressen er på frammarsj i regionen.

Selv om det fram til månedsskiftet bare er tidligere sesongkortinnehavere som har hatt anledning til å kjøpe, er det til nå solgt 2300 sesongkort, og klubben forventer å ha solgt 2600 i løpet av kort tid.

Målet er at 3000 skal ha kjøpt når neste sesong starter.

Billigste sitteplass: 2400 kroner

For å se Stavanger Oilers hjemmekamper fra fast plass må du betale fra 2400 for ståplasser, til 3900 kroner for de dyreste sitteplassene.

I tillegg til dette er det 36 VIP-losjer som leies ut til sponsorer og næringsliv. Det er også egne priser for familier.

Stavanger Oilers er Norgesmestere

Etter årets «The Double» er nok flere Siddiser lystne på en ny jubelsesong.

Foto: Bendiksby, Terje / Scanpix