Rekordsalg for «Sonny»

Over 10.000 forhåndssolgte billetter til Kaizers-stykket på Rogaland teater.

Kaizers Orchestra

(Arkivfoto)

Foto: Promo

Rogaland teater har solgt over 10.000 billetter til teaterstykket Sonny, som har verdenspremiere 11. november. Det er et av de beste forhåndssalgene i teaterets historie.

– Vi har merket stor interesse for forestillingen, men dette slår alle rekorder. Det betyr jo bare at vi må åpne for flere forestillinger, sier teatersjef Arne Nøst i en pressemelding.

Skal til Oslo

Sonny har verdenspremiere på Hovedscenen på Rogaland Teater 11.11.11. Stykket er basert på Kaizers Orhestras musikk og persongalleri, og er en barokk, burlesk, maksimalistisk og storslått historie om de store spørsmål rundt svik, krig, vennskap, kjærlighet og død.

Kaizers Orhestra står for musikken, som i all hovedsak er hentet fra bandets tre første album. Manuset er skrevet av Tore Renberg.

Rogaland Teater nå legger ut 15 nye forestillinger fra og med 9. januar 2012. Sonny skal også gjeste Operaen i Oslo fra 16. - 26. februar 2012.

– Jeg synes det er helt naturlig at en såpass operaestetisk forestilling kan oppleves også i Oslo, så vi gleder oss til denne visitten i Operaen, sier Nøst.