Pynter han treet slik han pynter Beverly?

Hver jul pynter Øivind Ekeland fasaden på puben Beverly i Stavanger med tusenvis av julelys. Pynter han juletreet sitt like heftig?

Beverly Hills Fun Pub med julelys på

Beverly Hills Fun Pub i Stavanger med julelys på.

Foto: Beverly Hills Fun Pub

Tradisjonene er mange når det kommer til pynting av stuas grønne midtpunkt i julen. Noen vil ha mest mulig på, og noen holder det enkelt og greit. Noen vil ha norske flagg og andre vil ha engler. Fram mot jul kommer kjente rogalendinger innom for å vise hvordan de pynter treet sitt. I dag utelivskonge Øivind Ekeland.

Han hang blant annet opp en tovet engel fra 1930 som han har arvet av oldemor. På treet havnet også en rekke snømenn fra Tasta barnehage. Også mange julekort fikk plass på treet.

– Alt må ikke henge helt perfekt. Det viktigste er at det er der og at det betyr noe for meg. Når jeg har pyntet treet setter jeg meg ned og leser julehefter. Det er genialt. Jeg kunne hatt jul hele året, sier Ekeland.

Beverly har blitt et heftig debattert julehøydepunkt i Stavanger sentrum. Hvert år dekker han fasaden på puben med julelys i form av nisser, snømenn, engler og snøfnugg.

Slik pynter Øyvind Ekeland juletreet.

VIDEO: Slik pynter Øyvind Ekeland juletreet sitt. Foto: Stian Skjerping/NRK.