Fire personer i avhør etter knivstikking

Politiet avhører nå tre menn og en kvinne etter at en mann i 20-årene etter all sannsynlighet ble knivstukket på Storhaug i Stavanger i morges.

Legevakten i Sandnes

Mannen ble først kjørt til legevakten i Sandnes. Der ble så ambulansen varslet.

Foto: Ronny Hjertås

Mannen i 20-årene ligger på intensivavdelingen på Stavanger universitetssjukehus (SUS) med det politiet beskriver som knivstikkskader. Tilstanden er foreløpig ukjent.

Han ble skadet etter en blodig slåsskamp i en bolig i Tinnveien på Storhaug i Stavanger i morges. Politiet avhører lørdag tre menn og en kvinne – alle i 20-årene. Alle er kjenninger av politiet.

– Avhørene pågår ennå, personene er fortsatt hos politiet, sier Victor Jensen, operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt.

Ingen siktet

Ingen av personene er foreløpig siktet i saken.

– Vi driver fortsatt på med å avklare hvilke roller disse har hatt, og om de skal få status som vitner eller mistenkte, sier han.

Politiet mener de har innbrakt alle de involverte i saken, men etterlyser flere vitner.

Politiet fikk to meldinger på en skadet mann rundt klokka 07 lørdag morgen. Den første kom da mannen var i boligen, den andre da han gikk gatelangs.

Gikk gatelangs med skader

– Den skadde har beveget seg fra boligen i Tinngata til Rema 1000 i Haugesundsgata. Det er interessant for oss om noen ham på denne strekningen, sier Jensen.

Da politiet kom til stedet i morges var mannen borte, men han møtte selv opp på legevakten i Sandnes noe senere, etter å ha blitt kjørt dit. Derfra ble han kjørt til SUS. På dette tidspunktet var mannen ved bevissthet.

Laster kart, vennligst vent...

Knivstikkingen skal ha skjedd i en bolig i Tinngata i Stavanger.