Politiet tok to fyllekjørere i natt

Da politiet i natt bistod en fyllekjører som hadde kjørt ut av veien, kjørte enda en fyllekjører forbi ulykkesstedet. Begge ble fratatt lappen. Her er nattens hendelser.

Krasjet ved uno x

En beruset person kjørte rett i en gravemaskin i natt.

Foto: Ronny Hjertås

Det har vært en travel natt for politiet i hele distriktet, som har vært preget av mye fest og full.

I natt klokken 00.34 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt i en gravemaskin ved Uno X på Lura. Sjåføren, som var beruset, kom seg uskadd fra hendelsen, men anmeldes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Han ble også fratatt førerkortet.

Mens politiet ventet på en tauebil, kjørte en annen mann forbi ulykkesstedet. Politiet valgte å stoppe mannen på grunn av mistenkelig kjøring. Mannen ble stoppet på Forussletta mistenkt for ruskjøring.

Han var i besittelse av narkotika og ble fratatt førerkortet. Politiet har opprettet sak mot mannen.

Tok fyllekjører

Her har politiet nettopp stoppet den andre fyllekjøreren ved Uno X.

Foto: Ronny Hjertås

Hysterisk kvinne

Politiet har også hatt mange andre hendelser tilknyttet vold og fyll i natt.

Klokken 02.01 ble en mann anmeldt for vold mot politiet. Han slo og sparket etter å ha blitt pågrepet for ruskjøring og skadeverk på bil med bruk av kniv.

En kvinne på 26 år ble pågrepet på Storhaug. Kvinnen sparket i flere biler på stedet. Hun var hysterisk, sparket, spyttet og slo politiet. Hun anmeldes og er arrestert.

I Bryne sentrum ble en mann anmeldt for urinering.

Fler bortvisninger og arrestasjoner

Flere i fylket ble bortvist fra sentrum på grunn av fyll og uro. I Sandnes ble to bortvist, i Stavanger, Haugesund og Egersund ble en bortvist på hver plass. I tillegg ble flere arrestert på grunn av fyll.

Klokken 00.19 ble en beruset mann i 40 årene bortvist fra Haugesund sentrum. Han etterkom ikke oppfordringen, og ble dermed satt i arresten. Mannen var blant annet truende overfor vakter.

I Haugesund ble en beruset mann i 50 årene innbrakt til arrest fra et utested. Mannen kranglet med en vakt på stedet. Politiet oppretter sak.

Krasjet stjålen bil

Klokken 04.08 i natt måtte politiet rykke ut på grunn av festbråk fra en leilighet i Haugesund sentrum. Eieren av leiligheten fikk beskjed om å holde ro.

Klokken 02.50 fikk politiet melding fra en mann om et biltyveri i Åkrahamn på Karmøy. Bilen var krasjet ved Sævland, og en mann ble pågrepet for hendelsen.

Klokken 01.37 ble en mann i 60 årene stoppet i en bil å Sævelandsvik. Mannen mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Prøver ble tatt og førerkortet er beslaglagt. Mannen anmeldes for hendelsen.

Tatt med falsk legitimasjon

En ung dame ble i natt anmeldt for å ha brukt en eldre venninnes legitimasjon for å komme inn på et utested i Haugesund.

En person kjørte i en stolpe i Austrheimsvegen. Føreren svingte unna en katt. Det er ikke mistanke om at vedkommende kjørte i påvirket tilstand eller med høy fart. Ingen personskade.