Sandnes Ulf-trener Asle Andersen: – Vi var det beste laget utpå her

Med en Brann-scoring etter bare fem minutter så det riktig mørkt ut for Sandnes Ulf, men så trillet målene inn. Det endte med poengdeling og 3–3 i Sandnes søndag kveld.

Sandnes Ulf - Brann

Branns Kim Ojo og Sandnes Ulfs Steinthor Thorsteinsson under eliteseriekampen mellom Sandnes Ulf og Brann på Sandnes stadion. Ojo sto for to av Branns tre mål.

Sandnes Ulfs Steinthor Thorsteinsson i duell med Branns Erik Mjelde.

Fem minutter ut i kampen fikk gjestene fra Bergen en drømmeåpning i Sandnes.

Etter fint Brann-spill kunne Chukwuma Akabueze Bentley enkelt sette ballen inn åpent mål fra fire meter.

Etter først å ha hatt en målsjanse utlignet hjemmelaget etter 37 minutter. Branns Markus Jonsson mistet ballen til Sandnes Ulfs Christian Grytkjær, som sørget for 1–1 i en omgang med mye trykk fra Sandnes.

– Vi kommer tilbake flere ganger

Gytkjær scoret også sitt og Sandnes' andre mål etter 56 minutter.

Sandnes Ulf-trener Asle Andersen var svært godt fornøyd med at laget hans kom seg opp igjen etter Branns tidlige mål.

Sandnes Ulf-trener Asle Andersen om kampen mot Brann søndag 16. september. Kampen endte 3-3 på Sandnes stadion.

– Vi havner under, men kommer tilbake flere ganger, sier Andersen.

– Jeg synes vi er bedre enn Brann i dag. Vi var det beste laget utpå her, mener Ulf-treneren.

– Mange store feil

Etter en Brann-corner Ulf-spiller Bjørnar Holmvik nettopp håpet at gjestene ikke skulle få, utlignet Kim Ojo etter 65 minutter.

Også Brann-treneren var etter kampen fornøyd med at hans menn reiste seg etter å ha ligget under.

Rune Skarsfjord

Rune Skarsfjord.

– Jeg er mest fornøyd med at vi greier å komme tilbake, sier han, men der stopper også lovordene.

– Det var mye frem og tilbake, og mange store feil, legger han til.

– Var ikke det vi hadde planlagt

Ulf-keeper Aslak Falch tok ballen etter Branns corner, men glapp den til Ojo og 2-2-målet.

Bare to minutter etterpå sov Brann-forsvaret da Fredrik Torsteinbø fikk ballen rett i beina. Sandnes Ulf var igjen i føringen.

– Vi ga bort en del mål. Vi gjør en del dumme valg, og må snakke litt om det, for det var ikke det vi hadde planlagt, mener Skarsfjord.

– Burde fått tre poeng

Ledelsen holdt imidlertid bare til 82 minutter var spilt. Kim Ojo utlignet nok en gang, og stillingen var 3–3.

Tross en målsjanse til hjemmelaget rett før kampslutt ble det til slutt poengdeling. Ulf-trener Andersen er langt fra bare trist for det.

– Når vi presterer så bra som vi gjør i dag, er det klart vi burde fått tre poeng. Men vi må ta med oss prestasjonen i fortsettelsen, sier han.