Hopp til innhold

Pia Tjelta parterte kalv

– Stakkars kalv, tenker jeg ikke.

Pia Tjelta

Pia Tjelta klar for å partere kalv.

Foto: Mathias Oppedal / NRK

Gladmatfestivalen nærmer seg slutten, og Pia Tjelta tok for første gang turen til bodene som står rundt omkring.

Kjempekjekt

– Man kan gå inn i teltene, så det er kjempehyggelig å møte entusiastene som står på det ulike standene, forteller Tjelta som sammen med Espen Hana jobber med karbaretet som hadde premiere 23. juli på Gaffel & Karaffel.

– Vi spiller jo hver kveld, så dette er første gang jeg faktisk er rundt i bodene. Det er kjempekjekt å være her, sier Tjelta.

Parterte kalv

Pia Tjelta fikk partere kalv sammen med Trond Øyvind Gyberg fra Kjøttbransjens Elitelag.

– Jeg lært hvordan man skal tilberede både ytre- og indrefilet, så nå skal jeg hjem å grille, ler Tjelta.

(Saken fortsetter under bildet)

Gladmatfestivalen 2010

Kjøttbransjens Elitelag helstekte kalv.

Foto: Mathias Oppedal / NRK

Helstekt kalv

Det var litt av et syn som møtte folk, da de gikk forbi boden til Kjøttbransjens elitelag der de helstekte kalv.

– Det er artig og kjempeflott å se på, sier Gyberg som legger til at de har grillet kalven i 18 timer.

– Synet er overveldene, men stakkars kalv, tenker jeg ikke. Jeg tror det smaker godt, sier Tjelta.

Les mer gladmat-relaterte saker: