Gladmatfestivalen nærmer seg slutten, og Pia Tjelta tok for første gang turen til bodene som står rundt omkring.
Kjempekjekt
– Man kan gå inn i teltene, så det er kjempehyggelig å møte entusiastene som står på det ulike standene, forteller Tjelta som sammen med Espen Hana jobber med karbaretet som hadde premiere 23. juli på Gaffel & Karaffel.
– Vi spiller jo hver kveld, så dette er første gang jeg faktisk er rundt i bodene. Det er kjempekjekt å være her, sier Tjelta.
Parterte kalv
Pia Tjelta fikk partere kalv sammen med Trond Øyvind Gyberg fra Kjøttbransjens Elitelag.
– Jeg lært hvordan man skal tilberede både ytre- og indrefilet, så nå skal jeg hjem å grille, ler Tjelta.
(Saken fortsetter under bildet)
Helstekt kalv
Det var litt av et syn som møtte folk, da de gikk forbi boden til Kjøttbransjens elitelag der de helstekte kalv.
– Det er artig og kjempeflott å se på, sier Gyberg som legger til at de har grillet kalven i 18 timer.
– Synet er overveldene, men stakkars kalv, tenker jeg ikke. Jeg tror det smaker godt, sier Tjelta.
Les mer gladmat-relaterte saker: