NRK Meny
Normal

Plutselig satt Petter i sofaen hos Ellen

Den norske studenten Petter Egge (25) hjalp en forkommen tryllekunstner på gata i Los Angeles og plutselig fikk han tusen dollar av talkshowdronningen Ellen DeGeneres.

Petter Egge hos Ellen DeGeneres

Petter Egge hos Ellen DeGeneres.

Foto: The Ellen Show

Sometimes, making the right choices pays back in the most unexpected ways. #cashforkindness

Petter Egge

– Det var kjempegøy. Livet smiler, sier Petter Egge til NRK.

Han var på vei hjem fra skolen da han så en tryllekunstner som hadde mistet innholdet i kofferten sin utover på gata. Mange gikk forbi, men Petter stoppet opp for å hjelpe.

– Jeg prøver å være et så godt menneske som mulig, sier 25-åringen.

Etter å ha plukket opp kunstige fugler, baller og kort fulgte tryllekunstneren opp med: «Vil du bli med inn og møte Ellen DeGeneres, for hun har lyst til å møte deg?»

Petter ble med inn i studio, midt i direktesendingen. Han fikk en klem og satte seg ned i sofaen.

– Jeg var helt satt ut da det skjedde, og har vært helt satt ut i ettertid, sier han.

Fikk med seg tusen dollar

– Jeg vet at det er vanskelig å være skuespiller før du får din første rolle, og fordi du stoppet og hjalp da ingen andre gjorde det skal jeg gi deg 500 dollar, sa Ellen DeGeneres.

Petter responderte med tre ganger «Tuller du?» og det falt tydeligvis i smak hos Degeneres.

– For at du svarte slik og for at du er en bra fyr, så skal jeg gi deg 500 til, sa hun, før hun loset Petter ut av studioet.

Petter forteller til NRK at han lenge har vært bekymret for hvordan han skulle klare seg økonomisk i LA.

– Jeg kom hit nesten helt uten penger, og jeg har satset på at det å prøve lykken kunne gå. Jeg har bedt om et mirakel lenge, og derfor føltes det for godt til å være sant da jeg fikk penger av Ellen, sier han.

Studerer film i LA

25-åringen fra Oslo studerte journalistikk på Universitetet i Stavanger og prøvde å få seg jobb etter studiet før han dro til Hollywood for å følge drømmen om å bli skuespiller. Nå går han på New York Film Academy.

I dag fikk karrieren et litt uventet oppsving.

– Oppmerksomhet i medier er det beste du kan få i den bransjen jeg er på vei inn i, så dette er helt topp, sier skuespillerstudenten.

Laster Instagram-innhold