NRK Meny
Normal

Pessimisten tror på kvalifisering

Brynes kaptein er pessimistisk optimist etter at laget hans slo Kongsvinger 2-0 på Jæren. Bryne kan fortsatt klare kvalifiseringen til eliteserien.

To frisparkmål av Jørn Hagen og Håvard Sakariassen avgjorde kampen mellom Bryne og Kongsvinger. Lagkaptein Kai Ove Stokkeland var banens beste.

- Det er stor glede over nye poeng og å vite at vi holder følge med teten, sier Stokkeland.

Hektet av

Det går fortsatt an å drømme om opprykk på Jæren. Med gårsdagens seier og andre gunstige resultater er utfordrere som Sogndal og Kongsvinger  hekta av i kampen om kvalifiseringsplassen i første divisjon. Brynes to skåringer, en i hver omgang, kom på frispark som skiftet retning i Konsvinger-muren.

- Innsatsen er bra, men med litt mer presisjon og ved å ta de rette valgene litt oftere og bedre så bør vi skåre et par mål til og komme til større sjanser. Det blir litt nesten. Når de får en utvist føler vi oss litt for komfortable, sier Stokkeland.

Optimistisk pessimist

Seks serierunder før slutt er det kvalifiseringsplassen som er målet.

- Jeg har alltid vært pessismist, men jeg ser veldig positivt på det. Vi får bare konsentrere oss om å gjøre vår jobb, så får vi se hvor langt det rekker. Jeg er pessimist, men jeg tror vi skal klare kvaliken, sier Kai Ove Stokkeland.

2500 tilskuere så kampen på Bryne stadion.