Hopp til innhold

Person stukket med skarp gjenstand i Stavanger sentrum

Væpnet politi leter etter gjerningsmannen etter at en mann i 40-årene har blitt stukket i ansiktet med en skarp gjenstand i Stavanger sentrum. Politiet ber om tips.

Knivstikking stavanger

Hendelsen ved Breiavatnet i Stavanger framstår ikke som tilfeldig, ifølge politiet. De to hadde trolig en relasjon.

Foto: Odin Omland / NRK

En mann i 40-årene er knivstukket i ansiktet ved Breiavatnet i Stavanger sentrum.

Mannen skal ikke være alvorlig skadet, ifølge politiet.

Politiet har flere bevæpnede patruljer ute og søker etter gjerningsmannen. Knivstikkingen skal ha skjedd helt sør i parken ved Breiavatnet i Stavanger, ved skulpturen «Gasellen».

Fornærmede har fått behandling på Stavanger universitetssjukehus (SUS) og skal om kort tid være klar for avhør, ifølge operasjonsleder Victor Fenne-Jensen.

Hendelsen framstår ikke som tilfeldig, legger operasjonslederen til.

– Vi har opplysninger som kan indikere at det er en relasjon mellom de to involverte, men det er ikke avklart enda, sier operasjonslederen.

knivstikking Stavanger

Politiet lette etter gjerningspersonen onsdag ettermiddag.

Foto: Odin Omland / NRK

Offeret er kjent for politiet fra før, men det er for tidlig å si noe om de involverte tilhører noe bestemt miljø, fortsetter Fenne-Jensen.

Har funnet gjenstand

Per nå ingen mistenkt i saken, men politiet har avhørt vitner og funnet en gjenstand.

– Det var mange folk i sentrum, men relativt få vitner til hendelsen. Vi har også sikret en gjenstand som vi per nå mener er brukt i forbindelse med handlingen.

– Er det snakk om en kniv?

– Det ønsker jeg ikke å kommentere av hensyn til etterforskningen. Det er en alvorlig voldshendelsen hvor det er brukt en skarp gjenstand, sier Victor Fenne-Jensen.

Politiet er interessert i eventuelle vitner som har sett selve hendelsen, og en person som har flyktet til fots fra stedet.