NRK Meny
Normal

Vervik valgte one hit wonder

Per Vervik tenker alltid på Sauda når han hører «Missing you» med John Waite. Vervik reiste rundt med forskjellige band på 80-tallet, og det ble garantert stor stemning i Sauda da de dro i gang nettopp denne låten.

Per Vervik mimrer om 80-tallet

Hør trioversjonen av «Missing you» – framført i NRKs radiostudio. Per Vervik (i midten) synger, Rolf Kloster (t.v.) spiller gitar mens Roald Østhus bidrar på bass.

Jeg har mange gode minner fra den tida. Jeg spilte sammen med Vestlandsfanden og Reidar Larsen, og vi reiste overalt, sier Per Vervik.

I dag er han mest kjent som konsertarrangøren som henter de største artistene til Stavanger, men han har også en lang karriere bak seg som både trommeslager og vokalist. Vervik husker spesielt at folk i Sauda tente på «Missing you» av John Waite, som er låten han har valgt ut i 84/85-serien.

– Vi var nok mest opptatt av vår egen musikk i 1984 og 1985, men jeg ser jo at mange av låtene fra den tida fortsatt holder i massevis. Nylig arrangerte vi 80-tallsfest i Sørmarka Arena, og den var mye bedre enn 90-tallsfesten vi arrangerte året før. Låtene og artistene er bedre, sier Per Vervik.

«Missing you» av John Waite var en stor hit over hele verden i 1984, men dette er trio-versjonen. Per Vervik synger, Rolf Kloster spiller gitar mens Roald Østhus bidrar på bass.