NRK Meny
Normal

På vei til Stavanger?

Filmstjernen skal være positiv til å se Sandvolley-VM og Preikestolen til sommeren.

Tom Cruise

Tom Cruise skal være positiv til å besøke Sandvolley-VM i Stavanger til sommeren.

Foto: Evan Agostini / AP

Bjørn Maaseide (40) var arkitekten da Stavanger ble tildelt sandvolleyball-VM. Nå vil han hente filmstjernen Tom Cruise (46) til festen i sommer, skriver VG Nett.

- Jeg tror det er veldig realistisk faktisk. Tenk deg om du var han. Han har sikkert vært på cruise 20 ganger. I Norge får han stort sett være i fred, se amerikanske topplag og se norsk natur, sier Bjørn Maaseide.

LES: Sandvolley-VM til Stavanger

Positiv respons

Maaseide har sammen med presseansvarlig i Stavanger-VM, Jan Kvalheim (46), tatt kontakt med agentene til Tom Cruise. Saken er nå til behandling hos PR-agenten Cheryl Maisel, og Maaseide opplever responsen så langt som positiv.

Cruise skal være over gjennomsnittlig glad i å oppsøke naturen, og Stavanger-regionen har både Prekestolen og Kjærag å friste med.

Flere kjendiser

Ifølge aftenbladet.no er også Tom Selleck og prins Albert av Monaco invitert til Stavanger i sommer.

- Tom Cruise spilte sandvolley i filmen Top Gun da han slo igjennom i 1986. Han var også til stede da Bjørn Maaseide og jeg spilte sandvolley-VM i Los Angeles i 1997. Prins Albert har egen sandvolleyballbane på landstedet i Monaco. Tom Selleck drev også med idretten da han var ung, forklarer Kvalheim til avisen.

Tror du Tom Cruise får være i fred i Stavanger?