Oilers vant 9-3

Stavanger Oilers har hatt godt av juleferien. I kveld vant laget 9-3 over  Frisk Asker.

Sist Oilers spilte mot Asker tapte de 2-6, så i kveld fikk  klubben ta revansj på hjemmebane.

Det første målet i kveld i Siddishallen kom etter  ca.  åtte minutter. Det var Fredik Sundin som  satte pucken i mål.

Og bare ett minutt etter blir det 2-0.  Dette målet er det René Sethereng som står for.

Etter pause går Oilers ytterligere opp til 3-0 ved scoring av Sundin og deretter til 4-0 ved Christian Dahl Andersen.   Deretter kommer Asker med ett mål like før 2. periode avsluttes.

Lars Peder Nagel åpner 3. periode med ett mål.  Dermed er 5-1 et faktum, og så er det René Setherengs sin tur til å øke på til 6-1.

Chris Abbot fra Asker gjør deretter en scoring til 6-2.

Asker får så to minutter for å ha seks mann på isen, og dermed to minutters lagstraff.  Oilers får spille fem mot tre i to minutter.

Lars Peder Nagel scorer nok en gang slik at det blir 7-2, men Asker reduserer igjen til 7-3 ved Christoffer Waagenes.

Deretter lager Fredrik Sundin fra Oilers sitt tredje mål til 8-3.

Og Lars Peder nagel vil ikke være dårligere - han øker til 9-3 i tredje periode.