Tap for Oilers på hjemmebane

Oilers fikk en tung start på andre periode etter at Stjernen scoret to ganger på 15 sekunder. Kampen endte til slutt 2-4 til bortelaget.

Oilers-Stjernen

Oilers fikk seg en kraftig smell i starten på andre periode. Etter to reduseringer har laget nå startet opphentingen av Stjernen.

Den tunge perioden fortsetter for Oilers. Etter en kamp med mange sjanser og skudd, ville det seg likevel ikke for laget som til slutt tapte 2-4 på hjemmebane mot Stjernen.

Etter første periode stod det 0–0 mellom lagene i DNB Arena. Skuddstatistikken viste 17–4 i favør hjemmelaget som ikke fikk pucken i mål.

Fire minutter ut i andre periode var det Stjernen som fant nettmaskene. Ikke bare en gang, men to ganger i løpet av 15 sekunder.

Få minutter senere scoret Stjernen nok en gang, og stillingen i Stavanger stod 0–3.

To reduseringer

Stjernen kunne juble etter seieren mot Oilers.

Halvveis ut i andre periode startet Oilers opphentingen. Først ved redusering av Dan Kissel før Kristian Forsberg satte inn Oilers sin andre og siste scoring.

Men der stoppet det. Tredje periode vippet mellom lagene som begge hadde sjanser. Oilers valgte å ta ut keeper med rundt ett minutt igjen å spille for å legge ekstra press på bortelaget. Noe Stjernen utnyttet til det fulle, og satte inn sitt fjerde mål for kvelden på åpent mål.

Oilers har hatt en tung start på 2017, og tapt tre av de siste fire kampene.