NRK Meny
Normal

Oilers slo Stjernen

Det var publikumsfest og storspill da Stavanger Oilers vant 6-1 i sesongens første hjemmekamp i går kveld.

Oilers-Stjernen 6-1
Foto: Erik Waage / NRK

Stavanger Oilers utklasset Stjernen i går kveld. En meget solid start i kampen om gullet, og like mye som det ble målfest i ishallen, var det publikumsfest til de grader blant de 2192 tilskuerne på tribunen.

Bare syv minutter av første periode var unnagjort da Oilers i realiteten avgjorde kampen med 2-0 skåringer fra  Martin Strandfeldt. 

Angrepshockey av beste merke

Gunnar Johansson
Foto: Erik Waage / NRK

Trener Gunnar Johansson var strålende fornøyd etter å ha vist over 2000 tilskuere angrepshockey av ypperste merke gjennom hele kampen.

- Jeg har sagt at vi skal by på kuul hockey på hjemmebane og  jeg synes vi spilte en fantastisk kamp i dag.  Vi gjorde mye som var bra, men litt må vi rette på natruligvis.  Men helheten er klokkeklar. 

- Hva skal dere gjøre for å holde flyten framover nå?

- Det er ingen problem,  Vi er pigge og glade gutter nå, og vi trener med liv og lyst hver gang, og når det går så godt som dette, så behøver vi ikke gjøre så mye, sier Johansson. 

- Knallseier i hallen.  Hvordan vil du beskrive seieren?

Strålende publikum

- Det er en fantastisk stemning her.  Det er et publikum som er strålende.  Hvert eneste lag i UPC-ligaen skulle ønsket seg det slik på hjemmebane.  Det er godt at det bare er vi som har det slik, sier en fornøyd Johansson.

Oilers-eier Tore Christiansen var også storfornøyd i Siddishallen i går kveld.

- Akkurat i dag er det helt fantastisk, men vi får jo bare håpe at det fortsetter i samme stilen. 

- Er det for tidlig å snakke om gull?

- Nei, vi har snakket om gull før sesongen begynte, så nå må vi i hvertfall gjøre det, sier en optimistisk Tore Christiansen.