NRK Meny
Normal

– Vi har spilt dritdårlig hele sesongen

Oilers ledet 3–0 etter to perioder, men i tredje periode kollapset stavangerlaget og tapte på straffeslag.

Tommy Kristiansen

Oilers' løper Tommy Kristiansen bommet på straffeslag i kampen mot Frisk Asker. Stavangerlaget tapte 5–4.

Foto: Ommund Sola

Oilersspillerne gav i kveld fra seg seieren i tredje periode, etter et utrolig comeback av gjestene Frisk Asker. Det stod 4–4 etter tre perioder, og ingen av lagene klarte å avgjøre i forlengingen. Dermed ble det straffeslag i Stavanger.

– Jeg synes vi slurver hele matchen. Vi gjør ingenting bra, selv ikke når vi ledet 3–0 var vi gode, sier Oilers-spiller Tommy Kristiansen til NRK etter kampen.

Løperen mener at nå må Oilers ta seg kraftig sammen.

– Det er på tide at vi begynner å spille som et lag. Vi har spilt dritdårlig hele sesongen, så nå må vi slutte å finne unnskyldninger. Hver eneste spiller må ta seg sammen, sier Kristiansen.

Stavanger Oilers, trener Petter Thoresen

Oilers-trener Petter Thoresen var oppgitt etter å ha mistet to poeng mot Frisk Asker.

Foto: Kyrre Lien / Scanpix

– Dere ledet 3-0, men taper 5–4 på straffeslag. Hvordan er det mulig?

– Istedenfor å være ydmyke, virker det som at vi tror vi er så utrolig gode utpå isen. Det virker ikke som vi spiller for Oilers, men at vi spiller for oss selv. Vi er rett og slett ikke ydmyke nok, sier han oppgitt.

Gav fra seg to poeng i siste periode

Oilers-trener Petter Thoresen var like oppgitt etter å ha mistet to viktige poeng.

– Det er veldig unødvendig å gi fra oss seieren. Vi slurver gang på gang, og det blir vi straffet for i tredje periode, sier Thoresen.

– Er laget ditt bedre enn det de presterer utpå isen i kveld?

– Nei. Vi kan ikke lage bortforklaringer på hvorfor vi har tapt poeng så lenge. Vi er ikke bedre enn der vi ligger på tabellen nå, sier han.

Oilers ligger nå på fjerdeplass på tabellen med 20 poeng etter å ha spilt 11 kamper. Storhamar leder serien med 27 poeng etter 10 spilte kamper.

– Jeg håper vi klarer å luke bort mange feil, og bli mer kyniske i det vi holder på med. Vi må også jobbe mer med nøyaktigheten i mange deler av spillet vårt, sier Oilers-treneren.

Fire mål gav 60.000 kroner til TV-aksjonen

Oilers mange støttespillere hadde før kampen gått sammen om å gi årets TV-aksjon 15.000 kroner for hvert mål stavangerlaget scoret. Fire mål mot Asker, betyr altså 60.000 kroner til landets største dugnad.

– Vi er stolte av å bidra med så mye penger til årets TV-aksjon, sier Oilers-spiller Lars-Peder Nagel.

Han sier at nå skal spillerne bite sammen tennene og ta med tre poeng hjem fra Stjernen-kampen på søndag.

– Vi må bare jobbe på, så kommer vi til å komme ut av det dårlige spillet vi er inne i. Det har vi klart mange ganger før, sier Nagel.