Hun skal lage fest under Spellemannspris-utdelingen

Gabrielle inntar scenen i Stavanger konserthus 18. januar. Hun er et av fire nye navn som Spellemann-arrangøren offentliggjør lørdag.

Gabrielle

Gabrielle kommer til å lage fest under Spellemannpris-utdelingen, lover arrangøren.

Foto: KARINA RØNNING / GAFFA

– Det kommer til å bli trøkk i begge salene. Vi skal virkelig få testet hvor mye bra musikk og hvor mange musikere det er mulig å stappe inn i to saler på en TV-kveld.

Det sier Dag Hvaring som er ansvarlig produsent for Spellemann-arrangementet.

Stein Torleif Bjella, Gabrielle, Eyolf Dale og Tommy Tee er de artistene som i dag presenteres som nye på spellemann-scenene i Stavanger konserthus 18. januar.

Stein Torleif Bjella på Pstereofestivalen

Stein Torleif Bjella er en av artistene som skal underholde under Spellemannpris-utdelingen.

Foto: Hans H. Bjørstad

Les også: Deler Spellemann-showet i to

Arrangørene omtaler artistene på denne måten:

– Tommy Tee-superlåten er en skikkelig godbit for dem som liker Hiphop, Gabrielle kommer til å lage fest som alltid. Stein Torleif Bjella med band skal dempe de store ordene på den vakre måten bare han kan, og den i særklasse gode pianisten Eyold Dale kommer til å vise at et flygel kan brukes på mange måter.

Her kan du sjekke hvem som er nominerte til Spellemannsprisene

Tidligere er Morten Harket, Envy, CLMD, Ask Embla og Kvelertak bekreftet til Spellemann-showet.

– Like bra underholdning i begge salene

Dag Hvaring

Spellemann-produsent Dag Hvaring i Eyeworks Dinamo lover at det kommer til å bli bra trøkk i begge salene i Stavanger konserthus under Spellemann-showet.

Foto: Ingvill bjorland / NRK

Utallige klager fra skuffede publikummere i «feil sal» preget fjorårets Spellemann-utdeling i Stavanger konserthus. Denne gangen lover arrangøren underholdningen i begge salene bli like bra.

– Den største endringen blir at det ikke blir noen pause i noen av salene. Det blir en gjennomgående sending og show, først i den ene salen, så i den andre. Publikum i begge salene får en fullverdig opplevelse av sin showdel uten at det stopper opp og hopper frem og tilbake slik det gjorde i fjor, sa Spellemann-produsent Dag Hvaring i Eyeworks Dinamo til NRK i høst.

Andre gang fra Stavanger

Stavanger Konserthus har to saler, og i vår følte mange av dem som satt i orkestersalen at de ikke fikk valuta for pengene, fordi de fleste utdelingene og musikknumrene foregikk i den andre salen. Nå har arrangøren tatt grep for at ikke bare tv-publikum, men også de som kjøper billett i Stavanger, skal bli fornøyde.

Tommy Tee på 5071 Loddefjord

Tommy Tee skal opptre i Stavanger konserthus under spellemann-showet.

Foto: Thomas Anthun Nielsen

– TV-sendingen i fjor ble betegnet som den beste på ti år, så vi lyktes fantastisk bra med den. Det har med huset, alle fasilitetene og forholdene rundt å gjøre. Men publikum i den ene salen fikk ikke en like bra opplevelse som de hadde forventet. Vi ønsker at publikum i begge salene skal ha likeverdige opplevelser, og like gode opplevelser som tv-seerne, sier Hvaring.

For andre år på rad samles den norske musikkbransjen i Stavanger for å dele ut den prestisjetunge musikkprisen. Det blir direktesendt show på NRK1 lørdag 18. januar med Anne Lindmo som programleder.