NRK Rogaland 24

NRK Rogaland 24 er en egen TV-kanal som distribueres til Lyse teles tv-abonnenter døgnet rundt. Den er også tilgjengelig for alle på NRKs nettsider.

NRK Rogaland 24
Foto: NRK

NRK Rogaland 24 er et døgnet-rundt-tilbud med lokalnyheter, kultur, sport og vær. Stoffet hentes primært fra NRK Rogalands ordinære produksjon for TV, radio og internett/Tekst-tv, men kanalen har også som mål å dekke større lokale hendelser direkte. Seerne vil i tillegg få et noe utvidet tilbud fra NRK Rogaland i form av enkeltstående og nyproduserte programmer.

Prøveprosjekt

NRK Rogaland 24 er et prøveprosjekt som skal gå fra september 2005 og ut året 2007. Prosjektet er et ledd i NRKs arbeid med utvikling av nytt innhold med tanke på ny, digital distribusjon av fjernsyn og radio.

Et viktig poeng for NRK er å utnytte alt det innholdet vi faktisk produserer på nye og brukervennlige måter. Kanalen er den første i sitt slag og det knytter seg store forventninger til den i NRK. Her vil du i tillegg til å kunne se nyhetsinnslag når det måtte passe også få muligheter til å se lengre programmer i reprise og oppleve høydepunkt fra kultur- og sportsbegivenheter.

Går i sløyfe

Sendingene som i stor grad skal avvikles automatisk, vil gå i en sløyfe på 30 minutter og lenger og oppdateres i løpet av dagen.