NRK Meny

Nav og arbeidsledighetstall

 • Arbeidsledigheten på stedet hvil

  4,1 prosent av arbeidsstyrken her i landet var uten arbeid i november, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det er opp 0,1 prosentpoeng fra september. Det er imidlertid samme ledighetsandel som i august.

 • «Hurtigsporet» lite brukt

  Det såkalla «hurtigsporet» skal få flyktningar med kompetanse, raskt ut i jobb. Hittil er det derimot lite brukt, viser tal frå NAV. I fjor blei 10.000 flyktningar busett i norske kommunar, men berre 120 gjekk ut i jobb med lønstilskot frå NAV.

 • 4000 ledige stillinger

  Det er nå 4000 ledige stillinger i Rogaland. – Det er mange stillinger. Og det positive er at flere av disse er i Stavanger, Sandnes og Sola, områder med fortsatt høy ledighet, sier direktør Truls Nordahl i Nav Rogaland.

 • Ledigheten er på vei ned

  Ferske tall fra Nav viser at den sesongjusterte ledigheten i Rogaland er på vei ned. Nå er den på 4,2 prosent. Dette er gledelig, men som ventet, sier direktør Truls Nordahl i Nav Rogaland. – Og en god start på året, slår han fast.

  Truls Nordahl
  Foto: Mathias Oppedal / NRK
 • Arbeidsledighet stabil på 4 prosent

  4 prosent av arbeidsstyrken var arbeidsledige i oktober, det viser ferske tall fra SSB. Det er samme prosent som måneden før, men en nedgang på 0,1 prosentpoeng fra juli. Antall registrerte arbeidsledige hos Nav var i oktober 111 000.