NRK Meny

Nav og arbeidsledighetstall

 • Under fire prosent arbeidsledige

  Rogaland har nå den laveste arbeidsledigheten siden juli 2015, melder Nav. Ved utgangen av april er 7370 personer helt uten arbeid i fylket, mens 2343 personer deltok i arbeidsretta tiltak i april. Totalt utgjør dette 3.8 prosent av arbeidsstyrken.

 • Under 8000 arbeidsledige

  For første gang på tre år er det nå færre enn 8000 helt arbeidsledige i Rogaland, viser tall fra Nav. 7848 personer var helt uten arbeid i fylket i mars. Det er en nedgang på 31 prosent, sammenligna med samme måned i fjor.

 • Arbeidsledigheten synker fortsatt

  Antallet personer som er registrert som helt ledige, gikk ned med 500 i februar, ifølge sesongjusterte tall fra Nav. Ledigheten har dermed gått ned fra 3,1 prosent av arbeidsstyrken til 2,5 prosent fra februar i fjor til februar i år.

 • Færre arbeidsledige

  Arbeidsledigheten fortsetter å gå nedover i Rogaland, viser tall fra Nav. Ved utgangen av februar var drøyt 8000 personer helt arbeidsledige i fylket. Det er en nedgang på 34 prosent sammenligna med samme måned i fjor.

 • Arbeidsledigheten på stedet hvil

  4,1 prosent av arbeidsstyrken her i landet var uten arbeid i november, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det er opp 0,1 prosentpoeng fra september. Det er imidlertid samme ledighetsandel som i august.