Skagenkaien
Foto: Thomas Ystrøm

Natt til 15. januar

Oppsummert

Politiet i både Nord- og Sør-fylket har hatt flere oppdrag i løpet av natten. Dette er noe av det som har skjedd.

 • Kranglet i Skåregaten

  Flere personer var i klammeri nord i Skåregaten i natt. Politiet kom til stedet, og løste opp i krangelen. Tre menn i 20-årene og en mann i 40-årene fikk beskjed om å holde seg borte fra Haugesund sentrum resten av natta. Senere traff politiet en av mennene i sentrum. Han ble anmeldt og satt i fyllearresten.

 • Anmeldt for trusler

  En mann i 40 årene ble i natt anmeldt for trusler mot en vakt ved et utested i Kopervik. Mannen ble bortvist fra Kopervik sentrum. Politiet har også bortvist to menn i 20-årene fra sentrum etter at mennene ifølge politiet oppførte seg ufint. Fire menn ble også beordret ut av Haugesund sentrum etter å ha forstyrret ro og orden.

 • Ba festløver dempe høy musikk

  Etter klager fra publikum rykket politiet i Haugesund til tre adresser i natt med beskjed om å dempe høy musikk. Dette var boliger i Haugesund, Åkrehamn og Skudeneshavn.

 • Fant pistol og kniv

  Politiet fant både en kniv og en startpistol da de kontrollerte en bil som ble stanset for kontroll like over midnatt i Stavanger. Begge gjenstandene ble beslaglagt. Fører av bilen, en 22 år gammel mann, ble anmeldt.

 • Mistanke om ruskjøring

  Klokka 01.45 ble en bilfører stanset i Sandnes for kontroll. Politiet mistenker at den 23 år gamle mannen kjørte i ruspåvirka tilstand, og mannen ble sent til legevakt for blodprøve. 23-åringen ble også anmeldt for å kjøre bil uten gyldig førerkort.