Mye å henge fingrene i for politiet

Det har vært en særdeles travel natt for politiet i fylket. Med mye folk ute i hele distriktet ble det ei natt med en hel del «fyll og tull», melder politiet.

Politiet i patruljerar i Stavanger

TRAVLE: Det ble en hendelsesrik natt for politipatruljer rundt om i fylket.

Foto: Eirik Gjesdal / NRK

21.28: I Tananger nektet en mann i 50-årene å være med Fjordline-ferja. Han blir beskrevet av politiet som «hissig og full» via Twitter. Mannen ble hentet av politiet og satt i arresten.

21.30: Et uhell oppstod mellom to biler i rundkjøringen ved Reinskau på Tasta. Bilene ble fraktet utenfor veibanen. Den ene føreren hadde smerter i en finger, meldte politiet via Twitter.

23.16: En kvinne i 30-årene på Karmøy hadde bestilt pizza og fikk den levert på døra. Da hun tok imot pizzaen nektet hun å betale, sier Haugesund-politiet via Twitter. Grunnen til at kvinnen ikke ville betale er ukjent.

00.19: Mann i slutten av tenårene innsatt i drukkenskapsarrest, melder politiet, som beskriver mannen som beruset. Han skal ha vært ute av stand til å ta vare på seg selv.

00.34: Politiet dempet en fest i Åkra øst som spilte for høy musikk. En advarsel ble gitt, meldes det på Twitter.

01.22: En mann i 20-årene ble kjørt hjem på bopel i Leirvik sentrum. Beruset. Mannen skal ikke ha vært i humør til å være på byen, melder Haugesund-politiet via Twitter.

01.37: Politiet avsluttet en ungdomsfest i et leid lokale i Haugesund øst. Mange berusede ungdommer. Over 100 deltakere vært innom, skriver politiet på Twitter.

02.58: En mann i slutten av tenårene ble anmeldt for bruk av amfetamin i Haugesund sentrum. Han ble påtruffet av politiet utenfor et utested.

03.04: En piratdrosje ble stoppet på Austrått i Sandnes. Mann (23) fikk bilen avskiltet og ble anmeldt for forholdet.

03.15: En mann i 20-årene ble innbrakt til arresten. Han skal ha vært full og kranglevoren, og ble anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet, melder Haugesund-politiet på Twitter.

03.17: I Leirvik sentrum ble en mann i 20-årene innbrakt i arresten i Haugesund. Han var beruset og skal ha angrepet en vakt på et utested. Anmeldt for ordensforstyrrelse.

03.31: Mann (22) skallet til av mann (40) på dansegulvet på et utested i Haugesund. Den fornærmede ble tatt med til legevakta for sying. 40-åringen blir anmeldt.

03.44: En mann i 20- årene ble innbrakt til arresten i Haugesund, fordi han var full og kranglevoren. Anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg.

04.15: I Åkra hadde en beruset mann i 20-årene lagt seg til å sove på et gjesterom i et privat hjem. Mannen hadde tatt seg inn via en ulåst dør. Han var lite samarbeidsvillig, skriver politiet på Twitter. Mannen ble senere anmeldt for ordensforstyrrelse, og innsatt i drukkenskapsarresten.

04.25: I Stavanger og Sandnes ble det 12 bortvisninger av berusede menn som ikke visste å oppføre seg, melder politiet på Twitter. 11 av mennene ble bortvist fra Stavanger sentrum, og én fra Sandnes sentrum.

04.29: Til tross for julehøytid var det noe amper stemning i Stavanger sentrum, melder politiet, med litt krangel og slåssing. Ingen alvorlige skader, utover en knekt nese.

04.29: Trafikkuhell i Kopervik, Brekke. To biler involvert. Disse skal ha kommet fra hver sin retning. Den ene bilføreren ble lettere skadet, og sendt til legevakta. Det skal ha vært glatt på stedet.

04.30: Politiet melder via Twitter om innbrudd i et bolighus. Eieren kom hjem og fant døra brutt opp og huset endevendt. Foreløpig kan det sees stjålet en bærbar Mac, ifølge politiet.

04.31: En beruset dame i 20-årene ble innsatt i drukkenskapsarresten i Haugesund. Hun skal ikke ha vært i stand til å ta vare på seg selv.

05.29: Politiet søker via Twitter vitner til hendelse på Ruten i Sandnes ca. kl. 03:25 natt til søndag. En mann (25) ble slått ned og frarøvet kontanter. Den fornærmede ble innlagt på SUS til observasjon med mulig hjernerystelse. Sak opprettet, fornærmede husker ikke mye av hendelsen.

06.38: En 18 gammel gutt innsatt i drukkenskapsarresten i Haugesund. Han utagerte på en fest, og knuste blant annet en rute på et soverom. Han var beruset og ustabil i humøret.