Mablis
Foto: Anders Fehn / NRK

Musikkfestivalen Mablis

 • Slutter som dirigent

  Sjefdirigenten i Oslo filharmoniske orkester, Vasily Petrenko har bestemt seg for å slutte i 2020. Dermed må orkesteret ut på dirigentjakt. Den russiskfødte dirigenten dirigerte Oslo-Filharmonien for første gang i 2009, Siden 2013 har han vært orkesterets sjefdirigent.

  Vasily Petrenko
 • Cezinando klar for Vålandsskogen

  Hip-hop-stjernen Cezinando, rockekvartetten Beachheads og nykommeren Halie skal opptre under musikkfestivalen Mablis i Vålandsskogen i Stavanger til sommeren. – Vi er vanvittig fornøyde med å slippe denne trioen som de første artistene til Mablis 2018, sier festivalsjef Eirin H. Sandstad.

 • Mablis er i gang

  Regnet stoppa akkurat i tide - til musikkfestivalen Mablis i Vålandskogen i Stavanger starta. Det er andre året festivalen blir arrangert. I dag og i morgen skal artister som Janove, Thomas Dybdahl, Sondre Justad og popkometen Sigrid stå på scenen.

 • Tre artister klare for Mablis

  Janove, Sondre Justad og Izabell er bekreftet til Mablisfestivalen i 2017. Festivalen går i Vålandskogen 9. og 10. juni i 2017. – Stavanger trenger en skikkelig festival og jeg tror Mablis er kommet for å bli. Jeg var der i fjor og syns starten var god og at potensialet er stort, sier Janove Ottesen, tidligere vokalist i Kaizers Orchestra.