NRK Meny
Mablis
Foto: Anders Fehn / NRK

Musikkfestivalen Mablis

 • Cezinando klar for Vålandsskogen

  Hip-hop-stjernen Cezinando, rockekvartetten Beachheads og nykommeren Halie skal opptre under musikkfestivalen Mablis i Vålandsskogen i Stavanger til sommeren. – Vi er vanvittig fornøyde med å slippe denne trioen som de første artistene til Mablis 2018, sier festivalsjef Eirin H. Sandstad.

 • Mablis er i gang

  Regnet stoppa akkurat i tide - til musikkfestivalen Mablis i Vålandskogen i Stavanger starta. Det er andre året festivalen blir arrangert. I dag og i morgen skal artister som Janove, Thomas Dybdahl, Sondre Justad og popkometen Sigrid stå på scenen.

 • Tre artister klare for Mablis

  Janove, Sondre Justad og Izabell er bekreftet til Mablisfestivalen i 2017. Festivalen går i Vålandskogen 9. og 10. juni i 2017. – Stavanger trenger en skikkelig festival og jeg tror Mablis er kommet for å bli. Jeg var der i fjor og syns starten var god og at potensialet er stort, sier Janove Ottesen, tidligere vokalist i Kaizers Orchestra.

 • SKAMBANKT TIL MABLIS:

  Den nye Stavanger-festivalen Mablis slapp i dag Skambankt som sin første headliner. De skal avslutte den fredag 10. juni. – Skambankt har betydd mye for musikkmiljøet i Stavanger, og i Norge, og vi er derfor stolte av å ha de med på laget når vi skal lage en ny festival her i byen, sier festivalsjef for Mablis, Eirin Sandstad.

  Skambankt på Pstereofestivalen 2014
  Foto: Hans H. Bjørstad