NRK Meny
Normal

Agnes Müller er formelt identifisert

Forhørene av ektemannen fortsetter i neste uke. Han tilsto onsdag drapet på Agnes.

Har hentet opp noe fra fjorden

Kvinnen som ble funnet på 70 meters dyp i Lysefjorden tirsdag er formelt identifisert som Agnes Elisabeth Muller (36), opplyser politiet.

Foto: Kristoffer Møllevik / NRK

Kvinnen som ble funnet på 70 meters dyp i Lysefjorden tirsdag er formelt identifisert som Agnes Elisabeth Müller (36), opplyser politiet. De pårørende i saken er varslet om identifiseringen.

Det er Kripos sin såkalte ID-gruppe som har gjennomført identifiseringen.

Den 34 år gamle ektemannen tilsto i avhør med politiet i Stavanger onsdag at han hadde drept Agnes Elisabeth Müller.

Les også: Hadde tilgang til stålrør på jobben

– Det er fremdeles mye etterforskning som gjenstår. Det vil bli foretatt nye konfronterende avhør av den siktede ektemannen i neste uke, heter det i en melding fra Rogaland politidistrikt.

Siktede i Agnes Muller-saken

Avhørene av den siktede 34 år gamle ektemannen til Agnes Muller fortsetter i neste uke.

Foto: Ståle Frafjord / NRK

Forsøkte å gjemme kona i Lysefjorden

Agnes Elisabeth Müller var tysk statsborger. Hun kom til Norge for fem år siden og har bodd med sin mann og sine to barn i Forsand i Ryfylke siden. Den siktede ektemannen er også tysk statsborger. Før paret flyttet til Norge bodde de i Hamburg-området i Tyskland.

Siktede ba om en pause da han tirsdag ettermiddag ble konfrontert med funnet som var gjort søndag av en innpakket gjenstand på 70 meters dyp i Lysefjorden.

Da nye avhør startet onsdag morgen gikk det bare kort tid før ektemannen tilsto at han hadde tatt livet av, og forsøkt å gjemme, kona i Lysefjorden i påsken.

Politiet vil ikke si noe om motivet bak drapet, men sier mannen har kommet med en forklaring.

Parets to barn skal i dommeravhør fredag denne uken. Kjersti Jæger fikk onsdag oppdraget med å være deres bistandsadvokat.