Meldte inn oljelukt som teknisk feil

Storhamar-supporteren syntes det luktet olje i DnB Arena under finalen mot Oilers, og mente at Stavanger kommune måtte rette feilen.

Varsel om feil - oljelukt

En forsmådd Storhamar-supporter meldte fra om en vond lukt ved Oilers-isen.

Foto: Stavanger kommune

Om kvelden lørdag den 18. april kom det inn en litt uvanlig feilmelding via Stavanger kommunes portal for varsling om tekniske feil. Avløpsetaten var avmerket som mottaker, og meldingen lød:

«Detta Oilers-laget deres lukter svidd Mastercard!! Skaff dere hockeykultur før dere liksom skal bli ett topplag! Ser så j*** dumt ut!!!»

En bruker ved navn «Maddi» tok affære litt mer enn midtveis ut i andre periode av den siste sluttspillfinalen mellom Oilers og Storhamar. Oilers ledet på det tidspunktet 3-0, og «Maddi» mente det nå er på tide med en feilmelding til kommunen.

– Ble gull-lukt etter kort tid

– Vi har konkludert med at dette løste seg av seg selv, sier Ståle Madland Schjelderup, kommunikasjonsrådgiver i kommunen.

Varsel om feil-portalen (VOF) får 9000 meldinger i året om alt fra friområder til blomster, søppel og lyktestolper. Dette var første melding fra en forsmådd bortesupporter.

– Personlig tror jeg kanskje lukten forvandlet seg til lukten av gull ikke så lenge etter feilen ble meldt. Vi er jo litt bortskjemt her, men når det handler om svette, kamp og engasjement skal det jo lukte litt svidd, sier Madland Schjelderup.

Oilers

ARKIVVIDEO (18.04.2015): Slik feiret Oilers sin fjerde strake NM-tittel, en stund etter feilmeldingen ble sendt.