NRK Meny
Normal

Mann truet til seg penger med «pistol»

En mann truet til seg penger på Bryne med en pistollignende gjenstand, mens en annen mann slo til en bussjåfør på Ruten i Sandnes. Her er nattens hendelser.

Slo ned mann på ruten

Bussjåføren som ble slått ned på Ruten ble ikke skadet.

Foto: Ronny Hjertås

Klokka 00.35 i natt truet en mann til seg et pengebeløp fra en annen mann med en gjenstands som lignet på en pistol på Bryne. Politiet satte inn resurser for å lete etter mannen.

Søket ble etter hvert avsluttet, da politiet fikk en mistenkt i saken, basert på beskrivelse gitt av fornærmede.

Klokka 03.22 ble en mann på 22 år pågrepet på en adresse på Bryne. Det ble gjort beslag av en uekte pistol pengebeløpet som samsvarer med beløpet som ble tilranet.

Slo ned bussjåfør

I Sandnes ble en 26 år gammel mann kjørt i arrest etter at han slo til en bussjåfør. Han ble ikke skadet.

På Ullandhaug i Stavanger ble en kvinne (47) pågrepet etter at hun kjørte inn i en parkert bil i beruset tilstand.

Tidlig i morges ble broen på en supplybåt «beskutt» av en blå laserpeker. Patruljen lokaliserte huset til en adresse på Tasta. En mann (35) blir anmeldt for forholdet.

Flere bortvisninger

Tre berusede personer ble bortvist fra Skudeneshavn etter slagsmål. To personer ble bortvist fra Skudenes sentrum. Kranglet med mannskaper som rydder på utested.

En sint og aggressiv mannsperson ble bortvist fra Haugesund sentrum. En person ble bortvist fra Indre Kai etter at han reiv ned gjerder til Ironman.

I Skudenes, klokka ett i natt, ble flere personer nesten påkjørt av en bil som stakk av etterpå. Politiet har gjort søk etter føreren, uten hell.