NRK Meny
Normal

Mann slått bevisstløs i taxikø

Tre menn skal ha kranglet om en taxi.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen ble slått ned i en taxikø i Stavanger sentrum. Gjerningsmennene er søndag morgen fremdeles på frifot.

Klokka 03.50 natt til søndag ble en mann slått bevisstløs i en taxikø i Haakon VIIs gate i Stavanger sentrum. Foranledningen for volden skal ha vært en krangel om en taxi, forklarer operasjonsleder Helene Strand i Sør-Vest politidistrikt.

– Mennene har kranglet, og så har to av mennene slått den tredje. Gjerningsmennene stakk fra stedet, og vi vet lite om dem. Vi har en vag beskrivelse, sier hun.

Ukjent tilstand

Gjerningsmennene er søndag morgen fremdeles på frifot. Saken skal etterforskes, og politiet har avhørt vitner til hendelsen.

– Fornærmede skal også avhøres, kanskje han vet noe om personene som slo han. I tillegg vil vi undersøke om det finnes bilder fra videoovervåking på stedet, sier Strand.

Tilstanden til mannen som ble slått bevisstløs, er foreløpig ukjent.

– Han var ikke våknet helt da han ble tatt med av ambulanse til sykehuset, sier Strand.

Fordi ugjerningen skjedde i en taxikø natt til søndag, antar operasjonslederen at mange så det som skjedde.

Flere hendelser i natt

Ifølge oppdateringer på Twitter, virker det som politiet i fylket hadde en del å gjøre i natt. Operasjonslederen i Stavanger kan blant annet notere seg en beruset båtfører i Sandnes, bruk av kokain på et utested i Stavanger, og til sammen 12 bortvisninger fra sentrum i Stavanger, Sandnes og Bryne på grunn av fyll og ordensforstyrrelser.

– Sånn er det i helgene, kommenterer Strand.

Også politiet på Haugalandet melder om flere hendelser i natt: En fest på Karmøy måtte stenges på grunn av bråk, en mann ble tatt for narkotikabruk, en mann forsøkte å ta rennefart inn på et utested, og en mann slo til en annen mann ute på byen.