Målrikt toppoppgjør

Sandnes Ulf ser ut til å ta steget opp i 1. divisjon, etter at de gikk seirende ut av toppoppgjøret mot SIF.

Sandnes Ulf

Sandnes Ulf vant 5-3 på Sandnes stadion, da de møtte Stavanger IF til toppoppgjør i 2. divisjon lørdag.

Manglerud Star spilte lørdag uavgjort 1-1 mot Fyllingen, og ligger nå fem poeng bak Sandnes Ulf når det gjenstår tre serierunder.

Sandnes Ulf troner dermed høyest på tabellen med 49 poeng, fulgt av Manglerud Star med 44 poeng og SIF med 43 poeng.

SIF tok ledelsen

Men i toppoppgjøret mellom Sandnes Ulf og SIF, var det SIF som tok ledelsen først. Roger Grime gav bortelaget 1-0 etter bare ti minutter.

Tolv minutter etter utlignet Espen Sola 1-1 for hjemmelaget, etter en flott head. Like etter førte Andreas Westlye Sandnes Ulf opp i ledelse 2-1.

3-1 på straffe

Like før halvspilt tid får Sandnes Ulf straffe, og Michale Brekke gjør 3-1 for hjemmelaget. Deretter reduserer SIF til 2-3 med Henning Vikedal Petersen, etter en corner.

Etter pause skårer Michael Brekke sitt andre mål for dagen og det står 4-2 til hjemmelaget, før SIF igjen reduserer til 3-4 med Kenneth Sola.

Etter 60 minutter setter Espen Sola sluttstrek for toppoppgjøret, da han dundret inn 5-3 for Sandnes Ulf.

Dermed skal det mye til at Sandnes Ulf ikke tar steget opp i 1. divisjon neste sesong.