Luftig hilsen til landslaget fra Suldal i Rogaland

30 meter over bakken hilser disse kroatisk arbeiderne sine fotballhelter før VM-finalen søndag ettermiddag.

Kroatiske arbeidere i selskapet Dalekovod hilser landslaget fra Hylen i Suldal før VM-finalen

De kroatiske arbeiderne har hengt opp både det kroatisk flagget, og en hilsen til sine fotballhelter før VM-finalen søndag ettermiddag i høyspentmasten de bygger i Hylen i Suldal.

Foto: Statnett

Det kroatiske selskapet Dalekovod bygger i disse dager Statnett sine nye høyspentmaster mellom Sauda og Lysebotn i Rogaland.

Nå er de kroatiske arbeiderne kommet til Hylen i Suldal, og de er like opptatt av Luca Modric og de andre spillerne på landslag, som alle andre kroater før VM- finalen mot Frankrike søndag ettermiddag.

– I den 30 meter høye høyspentmasten har de, i tillegg til det kroatiske flagget, hengt opp en plakat med hilsenen «Lykke til Vatreni». Vatreni er kallenavnet til Kroatia sitt landslag, forklarer kommunikasjonsrådgiver Marianne Veggeberg i Statnett.

Dalekovod har 90 ansatte i Norge som er med på å bygge høyspentmastene mellom Sauda og Lysebotn. Statnett skal strekke en ny 420 kilovolt-ledning på den om lag 80 kilometer lange strekningen.

Strømkabelen er den del av Statnett sitt prosjekt for å øke strømforsyningen, og legge til rette for mer fornybar energi på nett.

Kroatiske arbeidere hilser sitt landslag fra høyspentmast i Hylen i Suldal

Det kroatiske selskapet Dalekovod bygger høyspentmastene til Statnett mellom Sauda og Lysebotn i Rogaland.

Foto: Statnett
Laster kart, vennligst vent...