NRK Meny
Normal

Lillestrøm sikret poeng mot Ulf i tolvte time

Etter å ha presset Sandnes Ulf hardt i andre omgang, ble Lillestrøm belønnet med ett poeng.

Sandnes Ulf - Lillestrøm

Hjemmelaget Sandnes Ulf styrte mye av spillet i første omgang, og holdt 1-0-leldelsen helt til kampen nesten var ferdigspilt. Her fra en duell i første omgang.

Foto: Tommy Ellingsen / NTB Scanpix

Sandnes Ulf

Steinthor Frey Thorsteinsson druknes i gratulasjoner etter 1-0-målet mot Lillestrøm i første omgang.

Foto: Tommy Ellingsen / NTB Scanpix

Før møtet med Lillestrøm trengte Sandnes Ulf poeng for å holde nedrykkstrusselen unna. Tidlig i kampen kunne det se ut som islendingen Steinthor Freyr Thorsteinsson tok på seg ansvaret for det.

I de første minuttene var Thorsteinsson involvert i flere målsjanser, før han sikret 1-0-ledelse via tverrliggeren i det 23. minutt.

LSK sterkest etter pausen

Lillestrøm slet med å demme opp for hjemmelaget, og til pause ledet Sandnes Ulf fortjent, etter å ha skapt flere store sjanser.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Eirik Mjelde, som kom inn fra benken med under 20 minutter igjen å spille, headet inn Lillestrøms utligning da ordinær tid var i ferd med å utløpe søndag.

VIDEO: Målscorer for Lillestrøm, Erik Mjelde, etter kampen mot Sandnes Ulf. Foto: Thomas Ystrøm

Etter pausen var rollene snudd. Lillestrøm hadde flere gode sjanser, og helt på tampen av kampen kom utligningen. Sandnes måtte gi tapt for presset fra gjestene da Erik Mjelde satte inn 1-1-målet.

Målscorer fra innbytterbenken

Mjelde, som kom inn fra benken med under 20 minutter igjen å spille, headet inn utligningen da ordinær tid var i ferd med å utløpe.

– Vi setter inn spillere som er klare til å bidra. Det er vi veldige fornøyd med, var kommentaren fra LSK-trener Magnus Haglund til C More.

Sandnes Ulf ledet i første omgang, men gjestene tok kontrollen i andre del av søndagens kamp.

VIDEO: Sandnes Ulf-trener Asle Andersen etter kampen. Foto: Thomas Ystrøm